luni, 24 ianuarie 2011

Vibe fm - track id

Vibe fm - track id ? cine ma ajuta :D

http://www41.zippyshare.com/v/9155404/file.html



Inna @ Heaven Studio din Timisoara


Concert Inna in Heaven Studio din Timisoara 29-01-2011 22:00, Heaven Studio, Timisoara Domeniu: Muzica O prezenta rara in cluburile din Romania, Inna revine la Timisoara dupa aproximativ un an, la Heaven Studio. Evenimentul va avea loc sambata, 29 ianuarie. Pentru mai multe detalii si eventuale rezervari puteti suna la 0755 432 838.

Grasul sensibil

Asta e imaginea sfarsitului?Poze terifiante cu asteroizii ce ameninta Terra

Asteroizi
V-ati intrebat vreodata cati asteroizi se afla in sistemul nostru solar si cati dintre ei ameninta Pamantul? Ei bine, raspunsul il da astronomul britanic Scott Manley intr-un clip in care fiecare secunda este echivalentul a doua luni terestre.

Practic, Terra calatoreste printr-un veritabil camp minat cu asteroizi, numarul acestora fiind cu mult mai mare decat ne-am putea imagina.

Culoarea verde indica asteroizii aflati la o distanta relativ sigura de Pamant, in timp culoare galbena desemneaza corpurile ce prezinta un pericol crescut de a lovit planeta.

Culoarea rosie subliniaza numarul asteorizilor care se afla incredibil de aproape de Terra si care o pot lovi in orice moment. Iar asta nu este totul.


Gradina Edenului, locul care i-a salvat pe oameni de Glaciatiune


Nu este o gluma si nici o poveste de adormit copiii. Este ceea ce sustin unii oamenii de stiinta care au ajuns la concluzia ca stramosii omului modern au supravietuit Erei Glaciare retragandu-se pe o fasie de pamant numita "gradina Edenului".

Localizata undeva pe coasta sudica a Africii, la aproximativ 418 kilometri est de Cape Town, fasia ingusta de pamant a devenit singurul locuibil in timpul devastatoarei Glaciatiuni. Schimbarile bruste de temperatura au dus la dispartia mai multor specii de animale si plante acum aproximativ 195.000 de ani.

Cercetatorii cred ca in acele vremuri, oamenii aveau o diversitate genetica mai mica decat a altor specii. Unii cercetatori cred chiar ca omenirea s-ar fi redus la cateva sute de indivizi care au reusit sa supravietuiasca, refugiindu-se cu totii intr-un singur loc.

Profesorul Curtis Marean, de la Institutul pentru studierea originilor oamenilor, din cadrul Universitatii de Stat din Arizona, Statele Unite, a descoperit mai multe obiecte realizate de oamenii preistorici in pesterile izolate dintr-o zona numita Pinnacle Point, din Africa de Sud.

Pinnacle Point, Africa de Sud

“La putin timp dupa apartitia lui Homo Sapiens, conditiile climaterice drastice aproape ca au dus la exterminarea speciei noastre. Studii recente sugereaza, insa, ca un numar restrans de oameni care au dus la aparitia in timp a omului modern, au suparvietuit exploatand combinatia unica de resurse natural din coasta sudica a Africii”, a explicat profesorul Marean.

Oamenii acelor timpuri au putut supravietui datorita vegetatiei bogate din zona, dar si a curentilor oceanice care au adus aproape de tarm mai multe specii de pesti.

Potrivit cercetarilor, pesterile din sudul Africii adapostesc fosile care au o vechime de cel putin 164.000 de ani.

Aceasta teorie a cercetatorilor americani este sustinuta si de expertii de la Muzeul National de Istorie din Londra, insa acestia din urma sunt sceptici in ceea ce priveste ipoteza ca o mana de oameni care au supravietuit glaciatiunii ar reprezenta originile omului modern. Ei se bazeaza pe studiile anterioare care au relevat existenta cu 160.000 de ani in urma a unor mici populatii in Etiopia si in Maroc care ar fi putut si ele contribui la orginile noastre.

Multi cercetatori cred ca stramaosii omului modern au aparut cu 195.000 de in urma pe coasta estica a Africii si in decursul a 50.000 de ani s-au raspandit si in alte zone ale continentului.


Incredibil: a fost inventat sangele "artificial”!

sange
Cercetatorii americani au reusit sa creeze sange artificial, care ar putea fi folosit in tratarea soldatilor raniti pe front.

Sangele, creat cu ajutorul ingineriei genetice, este obtinut din celule extrase din cordoane ombilicale, care sunt apoi tratate sa imite felul in care maduva oaselor produce celule rosii.

Cunoscut sub numele de „blood pharming”, programul de cercetare a fost lansat in 2008 de Pentagon, in vederea tratarii soldatilor raniti pe front.

Firma Arteriocyte a primit 1,95 de milioane de dolari pentru proiect. Iar acum a trimis prima mostra de sange din grupa O negativ catre The Food and Drug Administration (FDA).

Dintr-un singur cordon ombilical se pot obtine in jur de 20 de unitati de sange, in timp ce un soldat ranit pe front are nevoie de numai sase. Iar celulele rosii produse folosind aceasta metoda „nu se deosebesc in modul de functionare de celulele rosii „naturale”, sustin repezentantii companiei.

Daca este aprobat de FDA, sangele „artificial” ar putea deveni indispensabil soldatilor raniti in zonele de conflict, unde lipsa donatorilor poate afecta tratamentul.

Pentru ca odata colectat, sangele poate fi folosit in conditii de maxima siguranta numai aproximativ o luna de zile, transfuziile pe front sunt extrem de riscante, din cauza unor posibile infectii. Cu toate acestea, „pana acum, strategia militara a fost in principiu de a folosi sange invechit”.

Sangele creat artificial ar putea fi solutia la aceasta problema.
Testarile pe subiecti umani ar putea incepe in 2013, dar compania producatoare crede ca ar putea fi folosit pe front in cinci ani daca Pentagonul doreste acest lucru.

O unitate contine aproximativ 473 de mililitri de sange, in timp ce in corpul uman se afla intre 3,78 si 4.73 de litri.

Momentan, o unitate de sange produsa in laboratoarele Artericyte costa in jur de 5.000 de dolari, insa atunci cand va incepe procesul de productie in serie pretul va scadea la 1.000.

Sangele produs in laborator este de tipul O negativ pentru ca numai acesta poate fi transfuzat oricarui pacient, indiferent de grupa sanguina.

Sangele „artificial” ar putea rezolva si problema spitalelor care se confrunta cu lipsa de donatori.


Viermi cu telecomanda. S-au implantat nanoparticule care controleaza nervii

Viermi, rame
Folosind nanoparticule, oamenii de stiinta au gasit o cale prin care pot controla de la distanta, deocamdata doar neuronii si comportamentul animalelor. Acum se incearca si la oameni, dar mai dureaza pana cand vom avea rezultate.

Nanoparticulele, care sunt atasate membranelor celulare din organismele vii, se incalzesc atunci cand intra intr-un camp magnetic.

Cercetatorii au demonstrat ca din aceasta incalzire rezulta ioni de calciu, care activeaza neuronii si pot chiar influenta viermii sa-si schimbe directia de deplasare, potrivit unui studiu publicat in revista Nature Nanotechnology.

"Aceasta descoperire ne va ajuta sa aflam care este reteaua de stimuli prin care se orienteaza si care controleaza comportamentul animalelor", a spus fizicianul Arnd Pralle de la Universitatea din Buffalo.

Studiul ar putea de asemenea sa fie folosit in tratamentul cancerului sau un cel al diabetului.

Daca nanoparticulele pot fi “dirijate” catre proteine sau celule specifice, s-ar putea reusi distrugerea celulelor canceroase prin supraincalzirea membranei lor celulare, respectiv prin stimularea celulelor pancreasului ca sa produca insulina.

Metoda afecteaza doar peretele celulei, asa ca pacientii nu simt la propriu caldura. Una dintre problemele majore pe care oamenii de stiinta o au in privinta folosirii acestei metode pe corpul uman, este ca nu stiu unde, exact, se afla ionii sensibili la caldura.

In corpul viermilor, de exemplu, cercetatorii au descoperit astfel de canale care produc ioni de calciu daca sunt incalzite la 33,8 grade Celsius.

La oameni, canalele similare de ioni, din degete, se deschid la 50 de grade Celsius, iar asta ne provoaca acel gest reflex de retragere a mainii atunci cand atingem ceva fierbinte. Insa despre ce alte parti din corp mai contin astfel de canale, nu se stie mai nimic.


Uimitor! Niste pusti au descoperit o pestera pe Marte

Pestera pe Marte
Cine ar fi crezut? 16 elevi de clasa a VII-a de la Evergeen Middle School, California, au descoperit o pestera pe Marte, vizionand niste imagini surprinse de o camera cu infrarosu instalata pe sonda Mars Odyssey a celor de la NASA.

Ba mai mult, pustii au vazut chiar si o gaura in "acoperisul" pesterii.

Potrivit expertului Glen Cushing, de la US Geological Survey, cavitatea surprinsa pe Marte seamana cu alte zone ale Planetei Rosii.

Cushing este de parare ca in locul acestor gauri era de fapt acoperisul pesterii care a fost distrus din cauza unor eruptii vulcanice, deschizandu-se in acest fel poarta catre "cer".

De asemenea, acesta crede ca pesterile sunt chiar rezultatul activitatii vulcanice de pe Marte. Grota observata de elevii americani are dimensiunea de 190/160 m si o adancime de 115 metri.

Oamenii de stinta nu au inca informatii certe despre ceea ce se afla in aceste pesteri. Tocmai de aceea NASA va trimite o sonda care sa surprinda imagini din interiorul acestor cavitati.


DE GROAZA! Vampiri, varcolaci, elfi: cat e mit si cat e adevar?

Varcolac
De la trolii din folclorul scandinav si neastamparatii spiridusi irlandezi, la vampirii romani - toate aceste creaturi ne sunt familiare. Chiar si indienii nord-americani au legende de groaza. Insa cat este realitate, cat este mit?
LFII SI SPIRIDUSII
Spiridus

Daca refuzi sa le oferi mancare si adapost vei avea ghinion. Din fericire, elfii evita oamenii, traind ascunsi in paduri.

Chiar daca iti vine usor sa nu dai crezare intalnirilor de gradul trei cu astfel de creaturi, cateva descoperiri arheologice ar putea sa le dovedeasca existenta.

In 1932, cautatorul de aur Pedro Mountains a gasit intr-o pestera de granit din Wyoming, SUA, o mumie de numai 35 de centimetri. Avea nasul turtit, frunte ingusta si o gura mare, cu buze subtiri. Specialistii de la Universitatea Harvard au certificat-o ca autentica si au stablit ca trupul apartinea unui barbat in varsta de 65 de ani.

Initial, cercetatorii crezusera ca era a unui copil. Mumia a disparut in mod misterios si nu a mai fost gasita. Ciudat este si faptul ca indienii din zona au legende despre “oamenii-pitici”.

O descoperire cu totul si cu totul ciudata a fost facuta si in East Lancashire, Anglia. Acolo s-au gasit sute de unelte din piatra, in miniatura. Erau atat de mici, incat specialistii au avut nevoie de o lupa ca sa isi dea seama, dupa urmele gasite pe unelte, cu ce obiect au fost acestea sculptate. Niciul dintre obiecte nu poate fi folosit de un om normal. Asadar, sunt ele ornamentale sau apartin “oamenilor-pitici”?

Unelte asemanatoare au fost gasite in Egipt, Africa, Australia, Franta, Italia si India.

VAMPIRII

Vlad Tepes

Daca tu crezi ca povestile cu Dracula sunt pure inventii ale lui Bram Stoker, un grup de oameni de afaceri americani au vrut chiar sa-l dezgroape pe Vlad Tepes ca sa se convinga daca era sau nu vampir.

Studii recente au aratat ca vampirismul este, de fapt, o boala! Vorbim mai exact de o afectiune numita porfirie, caracterizata de lipsa de hemoglobina din sange. Din aceasta cauza, bolnavul devine foarte sensibil la lumina soarelui. De asemenea, gingiile se retrag, facand dintii sa para foarte lungi. Usturoiul le agraveaza conditia medicala. Semne clasice ca bolnavii ar fi “vampiri”!

In speranta de a-i vindeca, doctorii din Evul Mediu le recomandau pacientilor sa bea mult sange. Iti suna cunoscut?

David Dolphin, profesor la Universitatea British Columbia, este convins ca legendele cu vampiri au la baza bolnavi de porfirie. Dolphin este aproape sigur ca si Contele Dracula suferea de fapt de porfirie si a contractat centrul de cercetare scotian de la Roslin, unde a fost clonata oaia Dolly, ca sa se intereseze daca il pot clona si pe … Vlad Tepes!!! Sansele ca acest lucru sa se intample sunt totusi minime.

VARCOLACII

Varcolac

Legendele despre oameni-lupi dainuie inca de pe vremea Greciei antice, cand zeul Lykaon a fost transformat in lup de Zeus, dandu-i sa manance carne de om. De atunci, legenda s-a raspandit peste tot in lume.

In Evul Mediu, atacurile dese ale lupilor asupra oamenilor au facut numai sa puna paie pe foc, alimentand povestile supranaturale. In plus, mai existau si povestile scandinavilor despre “Beserkers” (“cei care se imbracau in piele de urs”) si despre “Ulfheobar” (“cei care se imbracau in piele de lup”). Erau luptatori care, pesemne, primeau caracteristicile animalului a carui piele o purtau, fiind posedati de o ferocitate sora cu nebunia.

Primul om care a declarat in mod oficial ca ar fi varcolac este germanul Stubbe Peeter care, in 1589, a omorat si a mancat 25 de oameni, inclusiv pe propriul fiu. Barbatul a insistat ca este om-lup si ca ar fi semnat cu sange un pact cu Satana.

Totusi, exista si o manifestare medicala, licantropia, caracterizata prin convingerea bolnavului ca este lup.

Tu ce crezi? Sunt simple legende sau crezi ca aceste creaturi exista si in realitate? Ai vazut vreodata una?


Avem o busola in creier! Un magnet ti-o poate deregla oricand

S-a gasit centrul moralei umane. Este in creier si poate fi controlat cu m
Locul in care se afla "busola noastra morala" abia a fost descoperit de catre oamenii de stiinta, ca acestia s-au si grabit sa ne anunte ca felul in care putem sa-i judecam pe alti oameni este foarte usor de controlat.

Regiunea se afla chiar in spatele urechii drepte, iar cercetatorii au reusit sa o gaseasca pentru ca activitatea ei se intensifica atunci cand ne gandim la alte persoane – mai exact cand punem in balanta faptele bune si rele ale cuiva.

Cercetatorii s-au gandit apoi sa vada cum pot influenta judecata oamenilor. Ca orice "busola", cand un camp magnetic puternic a ajuns in preajma ei s-a dereglat total. Participantii au avut o cu totul alta parere decat cea initiala despre cazurile sociale ce le-au fost prezentate.

In fond, studiul vrea sa arate ca modul in care gandim binele si raul nu este bazat doar pe educatie, religie sau filosofie, ci este dat si de biologie, de creierul nostru.


Se va rescrie istoria speciei umane? Ne-au mai gasit un stramos!

Se va rescrie istoria speciei umane? Ne-au mai gasit un stramos!
Cercetatorii si paleontologii au descoperit un nou tip de hominid, necunoscut pana acum. Se pare ca a trait in urma cu circa 40.000 de ani in actuala Siberie. Identificarea s-a facut cu ajutorul unei cantitati mici de ADN extras dintr-un fragment de os.

Bucata de falanga a fost gasita in 2008, intr-o pestera din Denisova, in Muntii Altai. Se pare ca acest tip de hominid a trait in aceeasi epoca cu oamenii de Neanderthal si cu oamenii moderni.

Cercetatorii au explicat in studiul lor, publicat in revista Nature, ca trebuie mers cu pana la un milion de ani in trecut pentru a gasi un stramos comun tipului de hominid descoperit in Denisova, omului modern si omului de Neanderthal, al carui ADN mitocondrial a fost deja analizat.

Noul hominid descoperit in Siberia era rezultatul unei migratii a reprezentantilor genului Homo de pe continentul african diferita de cea efectuata de stramosii omului de Neanderthal si de cea realizata de stramosii omului modern (Homo sapiens).

Este posibil ca hominidul descoperit in Siberia sa-l fi cunoscut pe omul de Neanderthal, care, in aceeasi epoca, traia la mai putin de 100 de kilometri de pestera din Denisova, dar si pe cel modern, care a ocupat Muntii Altai in urma cu peste 40.000 de ani.


Un roman a pus la punct un test care identifica semnatura ADN a tumorilor

ADN
Victor Velculescu, profesor la Universitatea John Hopkins din Maryland, SUA, a pus la punct primul test genetic din lume capabil sa identifice, pornind de la o simpla analiza de sange, biomarkerii specifici tumorilor.

Rezultatele studiului au fost prezentate la conferinta anuala organizata de American Association for the Advancement of Science, care a avut loc in perioada 18-22 februarie la San Diego.

Testul, botezat PARE (Personalized Analysis of Rearranged Ends), detecteaza intr-un mod foarte exact semnatura genetica a tumorilor sau a celulelor tumorale ramase dupa o interventie chirurgicala, in timpul chimioterapiei sau a sedintelor de radioterapie.

Potrivit lui Victor Velculescu, medic oncolog si principalul autor al acestei descoperiri medicale, testul va permite imbunatatirea tratamentelor personalizate acordate pacientilor bolnavi de cancer.

In plus, acesta va permite identificarea si urmarirea evolutiei celulelor canceroase sau a tumorilor recurente, ajutandu-i pe medici sa afle daca tratamentul aplicat da rezultate.

Este o descoperire foarte importanta pentru ca, din cauza ca una dintre trasaturile universale ale cancerului era modificarea structurii ADN-ului, pana in prezent era foarte dificil de detectat si de localizat cu precizie zona in care aceste modificari genetice se produc la nivelul tumorii.

Insa, de acum inainte, o simpla analiza de sange va permite detectarea chiar si a celor mai mici urme de ADN provenind de la tumori canceroase, in cantitati mari de sange sau in alte fluide, al caror ADN este sanatos.

Exista si o veste mai putin fericita. Potrivit medicului Victor Velculescu, testul costa nu mai putin de 5.000 de dolari de persoana. Insa acesta spera ca pe viitor sa se gaseasca o cale prin care tratamentul sa fie accesibil maselor.

Victor Velculescu este profesor de oncologie asociat la Universitatea Johns Hopkins. Velculescu a absolvit Universitatea Stanford si a castigat recunosterea internationala dupa ce, impreuna cu echipa din care face parte, a reusit sa identifice genele care provoaca aparitia cancerului mamar si a celui de coloana vertebrala.


Top 10 locuri din lume pe care nu le poti vizita!

Menwith Hill, UK
Secrete bine pazite, mituri si legende nascute pe seama lor. Sunt locuri demne de scenarii de film, despre care se cunosc foarte putine lucruri.

10. Mezhgorye

Muntele Yamantau si orasul Mezhgorye (cunoscut in trecut sub numele de Beloretsk-15 si Beloretsk 16) ascund unul dintre cele mai mari secrete ale Rusiei.

Se znoveste ca muntele Yamantau are legatura cu expresia "Mana Moarta". Mai exact, cu puterea de comanda nucleara si sistemul de control al rachetelor strategice.

Suna foarte mult a proiect subteran secret, in cazul unui razboi nuclear.

9. Arhivele secrete ale Vaticanului

Vatican, Italia

Biblioteca Vaticanului. Este cea mai misterioasa institutie din tot statul papal. Cei aproape 50 de km de rafturi pline cu documente au "reputatia" de a ascunde informatii despre scandaluri in care au fost implicate personalitati importante, secrete si descoperiri dintre cele mai socante, toate pastrate in siguranta de-a lungul a secole de tacere si discretie.

8. Clubul 33

Club 33, SUA

Walt Disney a simtit nevoia unui loc privat, special, in care sa se poata intretine cu sponsorii sau alti oaspeti. Prin urmare, in 1967, a luat nastere Clubul Exclusivist. Dupa moartea sa, Disney Land a decis ca acest Club 33 sa fie deschis numai pentru membrii speciali si oaspetii lor. Exclusiv, pe baza unei legitimatii. Misterul? In iunie 2007, lista de asteptare pentru cei care doreau sa devina membri era veche de 14 ani. Ea s-a inchis in aprilie/mai 2007, astfel ca nimeni nu stie cum poate avea acces in clubul lui Walt Disney.

7. Moscova. Metroul 2

Rusia are un sistem secret de linii de metrou care sunt paralele cu cele ale metroului public din Moscova. Lungimea Metroului 2 se zvnoneste ca ar depasi-o chiar si pe cea a celui public. Se spune care are 4 linii si 50 pana la 200 de metri adancime si ca face legatura intre Kremlin si cartierul Serviciului General de Securitate, aeroporul Vnukovo 2 si un oras subteran la Ramenki, la care se adauga alte locuri de importanta nationala. In 1994, mai multi lucratori de la serviciul urban au gasit accidental urme ale sistemului subteran. Cu toate acestea, nu au fost facute publice prea multe informatii.

6. White's Gentlemen's Club

Whites Club, UK

White's este un club londonez al gentlemenilor, construit in 1693 de un imigrant italian, Francesco Bianco. La inceput, aici se vindea ciocolata calda, o delicatesa rara si foarte scumpa la vremea respectiva.

In secolul al XIX-lea, cladirea era exclusiv destinata tinerilor gentlemeni provenind din inalta societate. Teoretic, toti domnii la moda aveau statutul de membru, dar practic numai cei foarte influenti aveau acces. Astazi este cunoscut mai mult ca un loc de socializare si jocuri de noroc. Ca si in cazul clubului lui Walt Disney, insa, nu se stie nimic despre cum poti sa ajungi membru.

5. Aria 51

Aria 51 este cunoscuta pentru natura secreta si incontestabila legatura ca studii clasificate despre fenomene neobisnuite. Asa se face ca a devenit un punct de interes pentru teoriile moderne legate de OZN-uri. Localizata langa Lacul Groom, este o mare baza militara secreta care sustine dezvoltarea testelor experimentale si a sistemelor de arme. Perimetrul de securitate este pazit de forte militare private. Baza nu apare pe nicio harta publica a Statelor Unite. Cine incearca sa patrunda in aria de securitate risca sa fie ucis.

4. Camera 39

Aparuta in 1970, Camera 39 este una dintre cele mai secrete organizatii din lume. Misiunea ei: sa obtina sustinere straina pentru regimul nord-coreean al lui Kim Jong II, liderul suprem al Coreei de Nord. Puternica entitate care exista de zeci de ani, este banuita ca ar scoate fonduri din contrafaceri si contrabanda cu droguri si arme. Banii sunt folositi de Kim, potrivit expertilor, numai ca sa cumpere loialitatea oficialilor de rang inalt si sa pastreze controlul asupra tarii. Camera 39 se banuieste ca este localizata intr-o cladire a Partidului Muncitorilor din Pyongyang.

3. Marele Altar Ise

Marele Altar Ise este considerat unul dintre cele mai sacre locuri din Japonia. Dedicat zeitei Soarelui, Amaterasu, este cunoscut inca din anul 4 i.H. Altarul este daramat si reconstruit o data la 20 de ani, ca parte a convingerilor Shinto despre moarte si reinnoire a naturii. Singurele persoane care au acces in templu sunt membrii familiei regale si inaltii preotii.

2. Mount Weather

Mount Weather, SUA

La 74 de km distanta de Washington DC, exista o baza militara secreta, localizata in adancurile unui munte, langa o localitatea rurala Bluemont, Virginia.

Mount Weather este de fapt un oras subteran. Aici se presupune ca sunt strazi, cafenele si spitale, un sistem propriu de purificare a apei, cladiri de birouri, un mic lac cu apa proaspata din izvoarele subterane si chiar un sistem de televiziune. Toate controlate de Agentia Federala a Managementului de Urgenta. In cazul unui razboi nuclear, presedintele, cabinetul sau si restul Biroului Executiv s-ar putea muta in Mount Weather.

1. Menwith Hill

Este un loc aflat sub administratia Fortelor Aeriene Britanice, cunoscut pentru legaturile cu reteaua de spionaj Echelon. Baza Menwith Hill este langa Harrogate in nordul Yorkshire-ului, Anglia. Este cea mai mare statie de monitorizare electronica din lume, care deserveste atat Regatul Unit al Marii Britanii, cat si Statele Unite. Aici este cheia retelei mondiale de supraveghere electronica si spargerea codurilor secrete, adica ceea ce se numeste "hacking".

Mentiuni:

S-4 (Sectorul 4)

Da, are legatura cu Aria 51. A ajuns in atentia publica in 1989, cand Bob Lazar a declarat ca a lucrat acolo, studiind activitatea OZN-urilor. Lazar pretindea ca sunt 9 hangare care adapostesc 9 aeronave de diferite forme. Nu a negat ca aici ar ajunge toate dovezile despre existenta extraterestrilor.

Pine Gap

Se crede ca este una dintre cele mai mari statii terestre Echelon, cunoscuta pentru armele sofisticate din dotare, radare antirachete si actiuni de spionaj. Pine Gap este condusa atat de guvernul Statelor Unite, cat si de cel al Australiei, iar angajatii nu au voie sa spuna nimic despre ceea ce se intampla in interior. Ceea ce o face o arie clasificata secreta de maxima importanta.

Biserica Sfintei Maria din Zion

La Sfanta Maria din Zion se pare ca se afla Chivotul Legii. Numai calugarul-gardian poate vedea Chivotul, tinand cont de pericolele descrise in Biblie pentru cei care nu sunt binecuvantati. Calugarul este ales de manastire si are datoria sa stea inchis in capela pentru tot restul vietii. Potrivit History Channel , se spune ca multi dintre calugari au murit la scurt timp dupa ce au fost alesi, cei mai multi suferind de cataracta, capatata in timp ce aveau grija de capela.


Giulgiu din epoca lui Hristos, descoperit la Ierusalim

Giulgiul din Torino
Arheologii au scos la iveala ramasitele unui giulgiu care dateaza, in mod cert, din epoca lui Hristos.

"Giulgiul din Torino", una dintre cele mai de pret relicve ale crestinatatii, este considerat de multi drept panza care a invelit trupul Mantuitorului, dupa rastignirea pe cruce.

Altii considera ca este doar un fals remarcabil, realizat in Evul Mediu.

In cazul celui gasit recent, tesatura si croiala sunt complet diferite si mult mai simple.

In fotografie: Giulgiul din Torino


Amintirile urate pot fi sterse fara droguri

Memorie
La fel ca-n filmul "Eternal Sunshine of The Spotless Mind", unde protagonistii si-au sters din memorie esecurile in dragoste, cercetatorii au facut posibil acest lucru in realitate.

In Statele Unite a fost descoperita metoda prin care amintirile urate pot fi sterse fara droguri. Aceasta ar putea fi o oportunitate de a trata boli care implica stresul post traumatic.

Cercetatorii au folosit un patrat albastru, ca imagine, si usoare socuri pe care le-au aplicat voluntarilor pentru a le crea amintirile negative.

Au descoperit ca, pentru a le sterge, trebuie sa expuna voluntarii la imagine, fara a aplica socuri. Momentul de expunere este important, deoarece memoria are anumite perioade in care poate fi reeditata.

"Studiul ne-a aratat ca de-a lungil vietii, memoria are anumite momente de sensibilitate care poate suferi modificari", declara Dr. Daniela Schiller de la Universitatea New York.

Aceasta metoda este o alternativa optimista la stergerea memoriei prin droguri, deoarece aceasta are un impact negativ asupra creierului.


Prima persoana care o sa traiasca 1000 de ani exista deja printre noi!

Nanotehnologie
Este declaratia surprinzatoare a unui expert in genetica de la Universitatea Cambridge din Marea Britanie.

"Fie ca realizam sau nu, exceptand accidentele si sinuciderile, majoritatea persoanelor care au atins 40 de ani sau mai putin se pot astepta sa traiasca secole de aici incolo,” a spus Aubrey de Grey, genetician in cadrul Universitatii Cambridge.

Iar daca sunteti de parere ca de Grey este mult prea optimist, aflati atunci ca alti multi experti i s-au alaturat in cautarea unei fantani a tineretii vesnice. De fapt, tot mai multi oameni de stiinta, doctori, geneticieni si experti in natotehnologie insista ca nu exista motive sa ne indoim ca imbatranirea poate fi incetinita in mod real. Nu numai ca este posibil din punct de vedere tehnologic, dar cei care sunt in viata astazi ar putea beneficia de aceasta descoperire.

"Lucrez la limita moralitatii. Acum 20 de ani, ideea de a incetini procesul de imbatranire era considerata exargerata si ciudata. Astazi exista motive serioase sa credem ca este fundamental posibil," spune Michael Rose, expert in biologie la Universitatea din California. Acesta a obtinut rezultate uimitoare in prelungirea vietii musculitelor de fructe.

Si daca argumentele nu au fost de ajuns, pana si Guvernul SUA a gasit domeniul de studiu destul de promitator pentru a aloca bani din bugetul de stat pentru cercetare. Astfel, Institutului National pentru Studiul Procesului de Imbatranire primeste anual 2,4 milioane de dolari.

Pana acum, oamenii de stiinta au reusit sa reduca procesul de imbatranire la forme de viata inferioare si mai este doar un pas pana la obtinerea acestui efect si la mamifere.

"Exista foarte multe cai prin care imbatranirea poate fi stopata. Avem doar nevoie de timp. Sa spunem ca in doua decenii, maximum, boala batranetii va fi complet eradicata", concluzioneaza Robert Freitas, expert in nanotehnologie din Palo Alto, California.


Dexi & Roccko - Advice

Unde pot gasii originalul ??

Pirs - Map

Pirs - One cut

Pirs - Seevrl8er

The Cape / Sezonul 1 / Episodul 4 Online

pentru a vizona online http://vplay.ro/watch/2x9sqn6j/

EDWARD MAYA This is my life piano variations

andyszekely.ro