miercuri, 23 februarie 2011

E Faster. Better. Higher. Louder. E noul DanceFM, pe 89,5 FM!

frecv

http://www.facebook.com/dancefm895

Astazi, 21 februarie, familia Pro FM da nastere unui nou radio, DanceFM, ce va putea fi ascultat pe frecventa 89,5! DanceFM este mixul dance-electronic perfect ce va revolutiona cu siguranta piata radiofonica din Romania! Cele mai noi piese dance, cele mai tari mixuri, cei mai buni DJ ai momentului vor fi difuzate din studioul DanceFM pentru a incanta ascultatorii cu cea mai vibranta muzica de dans.

Intr-o perioada in care acest trend muzical ia proportii la nivel mondial, iar artistii nostri promoveaza noul curent de pe primele locuri din topurile internationale, 89,5 este fara indoiala frecventa de pe care nu va lipsi nici una dintre melodiile care face valuri in topurile internatioanle astfel incit in play-list-ul radioului se vor regasi melodii care vin pe buzele tuturor si sunt fredonate cu frenezie oriunde si oricind.

Saptamanal 35 dintre cei mai cunoscuti si respectati DJ romani vor mixa de la pupitrul Dance FM. In fiecare zi intre orele 20:00 si 01:00 publicul va avea ocazia sa asculte cinci dintre DJ-ii care fac senzatie in cluburile din toata tara: Residence Deejays, Narcotic Sound, DJ Sava sau David Deejay. Nu va lipsi nici Miki Love, DJ-ita cunoscuta pentru aparitiile topless pe care le are in timpul mixurilor de club. Frumoasa Miki Love, fosta prezentatoare a emisiunii “Goluri si goale” de pe Sport.ro va incinge spiritele ascultatorilor DanceFM, iar nume mari precum Livio & Robbie, Ali Naser, The Model, Mahonny sau Negru isi vor face aparitia direct din club in studio de unde vor lansa on-air mixuri care mai de care mai dinamice.

De luni pana vineri intre 17:00 si 20:00 VJ Oana si DJ Mircea Ivan vor prezenta emisiunea Decadance, in care cei doi vor interactiona cu ascultatorii DanceFM prin mesaje, telefoane sau pe pagina de Facebook. In afara de selectia de muzica buna si interactiunea cu publicul cei doi ii vor avea invitati in studio pe cei mai tari DJ, vor realiza concursuri cu premii pe masura si vor difuza in premiera cele mai noi piese.

“In ultimii 3 ani am mancat muzica electronica pe paine, am dormit in radio si m-am specializat in aceasta directie”, spune VJ Oana. “Emisiunea DANCE FLOOR CHART pe care am prezentat-o timp de doi ani la MTV, excursiile in Ibiza sau in cele mai tari cluburi din marile capitale ale lumii pentru a lua pulsul distractiei transformate in lifestyle, zecile de interviuri cu artisti ca FatBoySlim, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Tiesto, Faithless, Chicane, Markus Schultz, David Guetta, David Morales, Ferry Corsten, Booka Shade, James Zabiela, Lee Buridge, Trentemoller, Timo Maas, Djuma SoundSystem, Basement Jaxx m-au pregatit pentru aceasta noua etapa a carierei” – spune Oana. “Zilnic, intre 17 si 20” – continua VJ-ita - “ma voi afla la pupitru, alaturi de Mircea, pentru a insufleti un nou concept marca DanceFM- Decadance, o emisiune fresh, dinamica, in care vom interactiona cu devoratorii de muzica dance, vom lansa cele mai noi piese si vom realiza cele mai tari concursuri! Sunt foarte fericita sa ma intorc pe undele radio dupa o bine-meritata pauza si abia astept sa incepem party-ul pe 89,5 fm asa ca stati cu urechile pe noi! Avem o gramada de surprize…DANCE!”, a declarat Vj Oana.

Nici colegul ei, Mircea Ivan nu este la prima intalnire cu radioul, el a facut parte in trecut din echipa ProFM Campus si la fel ca VJ Oana este un pasionat al muzicii electronice. “Sunt foarte incantat sa fac parte din noua echipa Dance FM. Pentru mine este o oportunitate de a promova muzica dance de calitate, dar si o responsabilitate foarte mare, avand in vedere ca voi prezenta zilnic alaturi de colega mea, Oana, show-ul Decadance.Ne auzim pe 89.5 FM!”, spune Mircea Ivan.

DanceFM va oferi ascultatorilor cea mai fina selectie a celor mai bune piese dance-electronic. Tot ce se va regasi in programul zilnic de pe 89, 5 fm va inspira aerul fresh, activ, dinamic, pozitiv si pus pe distractie .

De asemenea, toate mix-urile se vor regasi de maine aici, pe site unde ascultatorii se pot bucura de ele si de unde le pot si descarca.

Sasha Lopez on air!!!Dance Fm(89,5 Fm Bucharest) & www.dancefm.ro

Hitler isi face cont pe Facebook

RCA la Romani

Unde's Prosti Puterea Creste

10+ Cea mai tare reclama !!!

Dacia - Cea mai tare reclama a tuturor timpurilor !!!

Avatar 2 Trailer - Parodie

ROMANII AU TALENT Udrea canta si danseaza!

Sambata 05.03.2011@Club Schok

http://clubklass.files.wordpress.com/2011/02/guesswho.jpg
andyszekely.ro