marți, 26 iulie 2011

Alvaro Guerra & Kilian Dominguez - Summer Groove (Official Video)

Un nou val de isterie pe internet. "Sfarsitul vine in 2012. Va fi adus de planeta Nibiru"

planeta nibiru

Exista peste doua milioane de site-uri care scriu despre tot felul de teorii ce au ca ultim element sfarsitul apocaliptic al planetei. Cea mai noua dintre ele este aceea potrivit careia, Pamantul va fi distrus de planeta Nibiru.

Fox News: Oamenii care aduc argumente in sprijinul acestei teorii spun ca planeta Nibiru se alfla la marginea sistemului nostru solar, insa se va desprinde de axa ei si va distruge Pamantul, in 2012, sau chiar la sfarsitul acestui an.

Astronomul NASA, David Morrison spune ca a fost socat de fenomenul apocalipsei: "Nu trece zi fara sa citesc sau sa primesc mesaje de la oameni care se gandesc sa isi ia viata pentru ca le este teama de un sfarsit iminent.

De unde a pornit acest nou val de isterie?

Aceasta idee a aparut pentru prima data in 1995, iar Nancy Lieder a fost cea care i-a "dat viata". Femeia pretinde ca ar putea sa vorbeasca cu extraterestrii din sistemul stelar Zeta Reticuli, care ii trimit mesaje. Pe site-ul ei, femeia a scris ca a fost avertizata ca planeta va avea un sfarsit apocaliptic.

Desi initial, dezastrul a fost programat pentru anul 2003, adeptii acestei teorii au reinnoit data, si considera ca anul 2012 va fi cel in care omenirea isi va gasi sfarsitul.

Pentru ca isteria sa fie si mai mare, s-a observat ca aceasta previziune coincide cu cea lasata de calendarul mayas. Si se pare ca aceasta planeta - Nibiru - ar fi fost descrisa de sumerieni ca fiind a 12-a planeta din sistemul nostru solar.

Pentru ca subiectul este unul fierbinte, unii s-au gandit sa faca bani frumosi de pe urma lui, asa ca s-au apucat sa scrie carti pe aceasta tema.

Zecharia Sitchin, un scriitor, a publicat o carte intitulata "A douasprezecea planeta" - un succes fara precedent in domeniu, care s-a vandut in milioane de exemplare, fiind tradusa in 25 de limbi.

Potrvit acestui scriitor, oamenii s-ar fi nascut pe aceasta planeta si ar fi plecat sa colonizeze si celelalte planete din sistemul solar.

NASA linisteste populatia:

Astronomul Morrison este de parere ca, daca am fi intr-un asemenea pericol, aceasta stire ar fi lansata in intreaga mass media, nu doar pe unele site-uri, mai mult sau mai putin indoielnice. El spune ca nici cei care au lansat ipoteza nu cred in ea.

sursa : stirileprotv.ro

Un mister vechi de 2000 de ani, deslusit cu ajutorul medicinei moderne. Afla de ce a murit Iisus

Drumul Crucii

Moartea lui Iisus intriga in continuare stiinta. Cum nu exista un certificat medical care sa confirme decesul sau, un doctor american vine cu o noua ipoteza referitoare la moartea pe cruce a Mantuitorului.

"Cand eram mic si mergeam la biserica, auzeam adesea ca Iisus a murit de "inima rea", a spus medicul Joseph Bergeron. Cu timpul a devenit preocupat de aceasta tema, marea provocare venind atunci cand a fost invitat sa vorbeasca in fata unor tineri crestini, studenti la medicina.

A inceput sa caute un subiect care sa lege cele doua domenii de interes si a ales moartea lui Iisus.

Sunt mai multe ipoteze care ar putea explica moartea Mantuitorului, este de parere Bergeron. Prima sustine ca bataile la care a fost supus Iisus, dar si stresul provocat de crucificare ar fi putut provoca un cheag de sange pe unul din vasele plamanului, iar acest fapt a dus la moarte prin embolism pulmonar.

O alta varianta ar fi aceea ca Iisus nu ar mai fi putut respira din cauza faptului ca statea atarnat, El murind sufocat.

O alta ipoteza ar fi aceea ca a intrat intr-o stare de soc, care i-a provocat moartea.

Ipotezele sunt sustinute de cercetarile ce au fost efectuate pe persoanele care au fost ucise prin tortura.

In Evanghelia lui Ioan, apostolul spune ca soldatii romani au realizat ca Iisus era mort numai in momentul in care L-au dat jos de pe cruce, insa sunt anumiti cercetatori care sunt de parere ca Iisus traia atunci cand a fost coborat.

Doctorul Bergeron aduce in discutie si o noua ipoteza. El este de parere ca Iisus ar fi murit in urma unei "triade letale" - formata din scaderea rapida a temperaturii corpului, pierderea capacitatii de coagulare a sangelui si o aciditate anormala a sangelui, ce da peste cap o serie de reactii biochimice.

Aceasta triada letala este un "diagnostic" pus de medicii de garda care primesc la sectia de urgenta astfel de cazuri, pentru care nu se mai poate face nimic.

"Nici cele mai bune centre medicale din lume nu reusesc sa controleze aceasta cascada letala de evenimente", spune Bergeron.


sursa : stirileprotv.ro
andyszekely.ro