miercuri, 3 noiembrie 2010

Cele mai tari cascadorii filmate vreodata (HD Video)

NO7 - EVERY SIN (ORIGINAL EDIT)

cei de la galarecords au lansat noul single No7 "Every sin" care doreste sa aduca putina muzica adevarata in peisajul muzical romanesc.

Management & Booking : office@galarecords.ro
Tel : 0769219526


Avertisment dur! Inchisoare pentru piratii virtuali din Romania

INCREDIBIL! Vezi aici in ce conditii traieste FEMEIA-DRAC!



Batrana care traieste in China a ajuns celebra, dupa ce cateva fotografii cu coarnele sale au ajuns in presa. Multi au spus insa atunci ca pozele ar putea fi trucate. De aceasta data exista si dovada video!

Un reporter al unei televiziuni din China a facut tot posibilul sa o gaseasca pe batrana cu coarne in frunte si... a reusit.

El a filmat dovada ca in lume chiar exista un om cu infatisare de drac. Ce-i drept, conditiile de viata in care a gasit-o pe femeie sunt incredibil de rele, "femeia-drac", asa cum au poreclit-o localnicii, traind intr-o saracie lucie.

Bineinteles, oamenii se tem de ea si cred ca este blestemata, asa ca multi se feresc sa treaca prin preajma casei unde traieste femeia cu coarne in frunte.


Mai avem 67 de ore pana la weekend \:D/

Facebook Detector - aflii profilul FACEBOOK dupa id-ul de messenger

 http://www.welwel.ro/img/facebook_detector.png

Facebook Detector Acest Detector te ajuta sa aflii profilul FACEBOOK dupa id-ul de messenger , fara ca acea persoana sa afle. 100% Functional Garantez!

andyszekely.ro