miercuri, 4 mai 2011

Lukone feat Demoga - Allemasse (extended version)

Akcent feat Ruxandra Bar - Feelings On Fire ( teaser )

Padurea de Stanci din Lena, intre cele mai inaccesibile frumuseti de pe Terra (FOTO)

Padurea de Stanci din Lena, intre cele mai inaccesibile frumuseti  de pe Terra (FOTO)




Una dintre cele mai frumoase minuni naturale ale Rusiei, Padura de Stanci Lena, este si unul dintre cele mai inaccesibile obiective turistice din lume.


Cunoscuta si sub denumirea de Coloanele de Piatra Lena, incredibila formatiune stancoase nu este doar incantatoare ca aspect, dar pastreaza in interiorul sau si informatii importante referitoare la formarea lumii organice.

Fosilele diferitelor organisme datand din era Cambriana pot oferi perspective extrem de valoroase asupra vietii evoluate pe Terra.

Padurea Stancoasa Lena ofera turistilor o panorama unica. Statuile colosale din piatra se ridica incisiv de la sol catre cer, asemenea unor uriasi inghetati in timp.

Stalpii sunt grupati impreuna si se intind pe distante de zeci de kilometri, de-a lungul albiei raului care le trece pe la poale.

Din pacate, abordarea acestui loc nu este o sarcina usoara. Se afla intr-o regiune a Siberiei inca neatinsa de civilizatie si sunt necesare patru zile pentru a ajunge in regiune, pornind din Moscova.

Dupa un zbor indelungat, vei intalni localnici inarmati mai mult decat incantati sa te transporte la Stalpii Lenei in barcile lor, contra sumei de 500 de dolari. Calatoria cu barca dureaza aproximativ 3 zile, insa odata ce ai ajuns la destinatie, vei constata ca a meritat cu prisosinta.




Link

Tristan Garner & Gregori Klosman - Bounce (Original Mix)

Marea evadare-Deschide cusca cu ciocul...!

andyszekely.ro