luni, 25 octombrie 2010

Vodafone Combination

Ai stofa de actor? Atunci fa-ti serialul tau! Intra in cea mai tare combinatie alaturi de Paul Maximus, Bogdanel si Cristina si poti castiga un rol intr-o reclama Vodafone platit cu 1000 euro.

Try it now!

Ella lanseaza 2 noi single-uri



Nu toata lumea o stie sub numele de Ella, ci mai degraba ca fosta membra a formatiei Karma. Dupa ce sambata trecuta a fost mega-surpriza serii in cluburile din capitala, fiind invitata de DJ pe scane sa cante single-ul ei curent Need Your Love, Ella continua campania de promovare. Se pare ca artista nu lanseaza unul ci doua single-uri, exclusiv pe contul ei de YouTube.

Beside You si Who Do You Love sunt produse de aceeasi echipa castigatoare cu care Ella a lucrat atat pentru Surrender cat si pentru Need Your Love si anume cu baietii de la Deepcentral.

Va prezentam versiunile remixate ale pieselor facute de Nick Kamarera special clubbing music.

Incepand de acum puteti asculta piesele noi si in recitaluri pe care vedeta le va sustine in concertele din tara. Si pentru ca tot suntem in perioada balurilor de boboci, Ella va ofera posibilitatea sa alegeti piesa cu care vreti sa va deschida petrecerea! Cu acest scop precis s-a creat un megamix al pieselor ei pentru a va usura alegerea.

Tot pentru baluri, Ella impreuna cu echipa de management ofera o reducere de 30% exclusiv pentru evenimentele din sezonul toamna-iarna 2010-2011.



andyszekely.ro