vineri, 15 octombrie 2010

Sexul – aspirina saracului, cel mai bun remediu impotriva racelii

Vreme schimbatoare, nehotarata, alternanta temperaturilor frig-cald ne pot cauza raceala pe neasteptate. In cazul in care ai cazut victima ei si nu ti-ai facut vaccinul antigripal, cu siguranta vei apela la metode de tratare a racelii sau gripei fara a merge la doctor.


Reclamele la tot felul de pastile, siropuri, antibiotice, ne determina de multe ori sa le incercam in speranta de a fi eficiente si in cazul nostru. Dar putini stiu ca tratamentul dupa ureche nu este asa bun.

Pe langa ceaiuri, fructe si legume proaspete , citrice (bogate in vitamina C) un remediu naturist in lupta impotriva racelii este si sexul.

Denumit in popor si aspirina saracului, sexul practicat intens, are acelasi efect ca si aspirina. In tipul actului sexual, transpiram eliminand toxinele din organism. Cu toate ca medicii nu recomanda practicarea sexului ca sport, recunosc ca acesta are efecte benefice asupra sanatatii.

Pe langa placerea produsa intre parteneri, mai sunt o multime de alte beneficii ale sexului pentru sanatatea noastra fizica si mentala.

Suplete si forma fizica de invidiat. In timpul unui act sexual se ard circa 200 de calorii, echivalentul a 15 min de jogging, antrenandu-se muschii fesieri, muschii coapselor, pelvieni, abdominali si cei ai bratelor;

Antidepresiv, Anti-stres si producator de energie si vitalitate. Partidele de sex nu au deloc acel efect de epuizare sau secatuire de energie, ci dimpotriva, stimuleaza activitatea multor organe interne si ajuta in oxigenarea celulelor;

Sporeste secretia hormonala. Acesta este un avantaj mai ales pentru femei, nivelul ridicat de estrogen reducand riscul aparitiei bolilor cardiace si ale tractului vaginal. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca 3-4 partide de sex pe saptamana, scad la jumatate riscul unui atac de cord;

Elimina durerile. Nivelul oxitocinei, creste foarte mult inainte de orgasm, si raspandesc in tot organismul efectul endorfinei, care dau acea stare de relaxare, dar in acelasi timp creste si nivelul de estrogen, care ne scapa de durerile menstruale.

Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Dragostea si sexul cresc ocitocina, care mareste dorinta sexuala. Efectul: cu cat mai des cu atat vei vrea si mai mult.

In concluzie, mult mult mult sex si dragoste pentru o sanatate si vitalitate de invidiat!

Nu uita sa te protejezi ;d

Nu uita sa te protejezi ;d
andyszekely.ro