sâmbătă, 9 aprilie 2011

De ce iubim femeile

Despre cocalari şi pitzipoance

Despre axa pământului și experimentele secrete ale omenirii

RObotzi / Se01 / Ep11 / Psihic

Smiley - Dream girl live la ''Romanii au talent''

Extraterestrii sunt impotriva inarmarii nucleare - Crime Time Live Show cu Elena Lasconi

Extraterestrii sunt mai ecologisti decat ati putea crede. Aproape toti cei care sustin ca au fost rapiti de fiinte de pe alte planete spun ca mesajul acestora este clar: opriti poluarea planetei cu energie nucleara.

Invitat la Crime Time Live Show, ufologul Dan Farcas a povestit astazi cum, dupa fiecare dezastru nuclear, au fost observate ozn-uri pe cer deasupra centralelor. S-a intamplat in 1986 la Cernobil si chiar si acum la Fukushima, daca ar fi sa dam crezare imaginilor aparute recent pe internet. Ce spun pasionatii de OZN-uri despre aceste aparitii, cum ne ajuta in controlarea dezastrelor si ce alte mesaje ascunse exista in ele, aflati urmarind inregistrarea integrala a emisiunii prezentata de Elena Lasconi.

Primele dovezi materiale ale posibilei prezente a extraterestrilor in Romania la CrimeTime Live Show! VIDEO

Exista dovezi ale prezentei extraterestrilor in Romania? Aceasta tema a fost dezbatuta de Elena Lasconi si invitatul sau, ufologul Gheorghe Cohal, care a vorbit despre un obiect mai putin cunoscut descoperit langa Cluj, care a primit denumirea "Calcaiul de la Aiud".

Obiectul a fost gasit langa Aiud, in 1973, alaturi de cateva relicve de mamut, iar cercetatorii cred ca are peste 250 000 de ani.

Cum a fost gasit obiectul si ce semnificatii poate sa aiba, aflati din inregistrarea emisiunii CrimeTime Live Show.

Imagini INCREDIBILE! Extraterestri despicati de KGB-isti!

Astazi la Crime Time Live Show aflii ce legatura e intre Stalin, KGB, armata rusa si fenomenul OZN. Desecretizarile facute armata sovietica in urma cu cativa ani au scos la lumina detalii incredibile despre cea mai spectaculoasa captura OZN a rusilor.



Aceasta este practic o copie la indigo a celui mai mediatizat caz din Statele Unite - Cazul Roswell. Si in spatiul sovietic avem de-a face cu OZN-uri cazute, cu autopsii ale extraterestrilor si multe alte picanterii surprinse de camerele de filmat ale serviciilor secrete ruse.

In emisiunea de azi veti putea urmari aceste imagini controversate. Cat de adevarate sunt aceste imagini? Ce alte aparitii OZN au dat peste cap KGB-ul si armata?

andyszekely.ro