duminică, 12 octombrie 2014

Mail direct teapa mare


Astazi va prezint o platforma din Romania care da teapa zilnic miilor de utilizatori inscrisi zi de zi cu cititul mailurilor in schimbul banilor pe care nu ii veti vedea niciodata .Teapa la drumul mare , ore pierdute in sir pentru a citi niste tampenii de oferte fara sa fiti platiti !
Am ajuns la o suma stransa de 40 de dolari , am facut extragerea de cont si am ramas cu ochii in soare , nici un semn de bani .

Ca sa scape de stres sa nu primesca in fiecare luna mesaje precum k nu am primit banii si sa fie teapa pana la capat am primit bonusul pe 10 octombrie 2014 care il puteti vedea in imagine:


ATENTIE!!! NICIUN SISTEM CARE OFERA CASTIGURI ONLINE NU VA CERE ADEVERINTE DE VENIT SI MAI ALES VENITURI ASA MARI!!! CEI CARE TRIMITETI ADEVERINTA DE VENIT RISCATI SA VA TREZITI CU IMPRUMUTURI COLOSALE LA BANCI SI SUNTETI BUNI DE PLATA! MailDirect sunt cei mai mari excroci!!! fac bani din excrocherii cu date personale si NU primiti niciun ban de la ei! Multa lume a fost pacalita de acesti sarlatani!!!

Mai nou am observat ca tot mai multa lume ia tzeapa. dupa cum se vede pe pagina lor, au taiat pana si accesul de a se mai posta pe pagina lor pt ca apar tot mai multi oameni pacaliti de acesti sarlatani.




Dj Sava, Claudio Cristo & J. Yolo - Africa (Official Video)

O piesa superba , merita sa o asculti la nesfarsit !



andyszekely.ro