miercuri, 17 aprilie 2019

Espressor manual Star-Light EMD-1515, 15 Bar, Dispozitiv spumare, 1.5 l, Negru/Inox



O cafea buna se cunoaste de dimineata!

Cafeaua: un tabiet, un rasfat, o simpla delectare si cateodata o necesitate. Indiferent de situatie, o cafea bine facuta iti aduce zambetul pe buze si iti incanta simturile atunci cand este consumata in cantitati ponderate bineinteles.

Acum puteti realiza bauturi delicioase, asemeni celor din cafenele, insotiti de confortul caminului dumneavoastra. Espressorul manual Star-Light EMD-1515 va poate ajuta sa creati propriile retete de cafea, pe care sa le savurati in orice moment al zilei, alaturi de cei dragi.

Rezervor apa – detasabil

Espressorul are un rezervor de apa detasabil, se alimenteaza cu cafea macinata si contine un platou de incalzire, incalzind sau mentinand astfel cafeaua la o temperatura potrivita pana cand aceasta este servita.

15 Bar

Sistemul de spumare al laptelui sustinut de cei 15 bari, va permite sa creati orice combinatie de cafea cu lapte, fara a va constrange creativitatea.

Design modern

Design-ul modern, ii permite espressorului sa se integreze perfect in orice tip de design interior, fie ca vorbim de unul clasic sau modern.
andyszekely.ro