luni, 13 decembrie 2010

Thor online

Isteria naţională “nu ştiu”

După cum bine ştiţi, ieri cu acordul TV-M Piatra Neamţ am preluat interviul cu Ciprian. Imediat după urcarea pe YouTube s-a creat o adevărată controversă în jurul filmuleţului care a strâns in doar 24 de ore peste 150.000 de vizualizări. De aici au plecat numeroase critici, aduse în secţiunile de comentarii de pe YouTube şi 1doi3.

ciprian-fotoFiindcă respectăm publicul care ne urmăreşte, venim cu câteva precizări menite să facă mai bine înţeles scopul interviului realizat de cei doi prezentatori de la TV-M, încercănd să răspundem astfel unei părţi din cele peste 1000 de comentarii, în marea lor parte negative.

1. Scopul principal a fost ilustrarea adevăratei feţe a omului care a reuşit să devină popular doar prin cateva cuvinte. Această popularitate nu i-a făcut de fiecare dată numai bine, după cum zice chiar el: “Sunt mulţi care se dau mari prin oraş, sunt fiţoşi şi se împing în mine. Nu îi bag in seamă. Sunt indiferent şi merg înainte.”

2. TV-M a vrut să arate adevăratul caracter al omului care a fost luat în râs şi batjocorit, care până mai ieri era considerat de mai toţi un om al străzii. Cu toţii am putut vedea în primul rând bunătatea acestui tânăr, pe care mulţi dintre noi nu o au.

În al doilea rând vedem că Ciprian ştie mult mai mult decât „nu ştiu”. A avut ambiţia să termine 12 clase în condiţii speciale şi are bine înrădăcinate unele valori morale care lipsesc multora dintre cei care îşi spun intelectuali şi portă diferite titulaturi pe care şi le pun mândrii înaintea numelui.

3. Chestionarul a fost conceput pentru a nu leza în niciun fel imaginea lui Ciprian, fiindu-i adresate întrebări legate de felul în care arată viaţa lui după valul de popularitate din ultimul timp, iar apoi au fost abordate şi subiecte generale ale zilelor noastre. Ciprian a dovedit prin răspunsurile sale că nu este incapabil să formuleze o propoziţie pertinentă, aşa cum fusese parodiat în multe emisiuni de divertisment.

Prezentatorii nu au insistat să il pună să răspundă la singura întrebare de care s-a simţit rusinat.

4.Ieşirea pe care unul dintre prezentatori a avut-o a fost spontană, iar moderatorul nu a avut intenţia de a râde de problemele ce ţin de sănătatea acestuia. A fost un gest necontrolat şi regretabil în acelaşi timp.

5. După difuzarea interviului protagonistul va avea doar de câştigat ca imagine, dar şi material. I-a fost dată ocazia de a le arăta caracterul său celor care l-au ironizat şi jignit în primul clip.

După vizionarea interviului mulţi dintre cei care au comentat au realizat că sufletul bun şi sincer vine în compensarea deficienţelor de vorbire, iar majoritatea vizitatorilor au regretat că au râs de interviul mai vechi de pe YouTube.

După ce a văzut interviul, Mihai Bendeac a descoperit, pe langă zecile de mii de oameni care au văzut filmuleţul, modul deosebit de a gândi al acestui om simplu în aparenţă şi a făcut o promisiune pe blogul său:

I-am bagat in alerta pe cei din echipa mea de productie. Zilele astea punem la cale un plan pentru a-i face lui Ciprian cel mai frumos Craciun din viata lui. Si veti vedea de ce spun asta. Sper sa-mi iasa!”

6. Utilizatorii YouTube care îşi doresc ştergerea materialului video, au intenţii bune în motivările lor, dar nu în contextul unui drept la replică al unui om care a fost ironizat de sute de mii de oameni. Cel mai normal, ar fi fost apariţia unor petiţii legate de ştergerea filmului mai vechi, în care imaginea lui Ciprian a fost serios prejudiciată pe plan naţional.

7. Din vizualizările pe YouTube, 1doi3.ro nu are niciun beneficiu material, iar TV-M nu câştigă puncte de rating, emisiunea fiind difuzată înainte de apariţia clipului pe internet. Noul val de popularitate naţională îi aparţine în exclusivitate lui Ciprian, TV-M şi 1doi3.rotarget local, deci niciun beneficiu din recenta apariţie a detaliilor din interviu în revistele naţionale şi pe numeroase bloguri ale unor personalităţi. având un

Cu siguranţă vor exista critici şi acuze aduse în continuare postului TV-M, 1doi3.ro şi în special celor doi prezentatori. Prin argumentele aduse mai sus am ţinut să vă prezentăm adevăratele intenţii care au avut la bază interviul. Timpul va dovedi dacă cei care l-au conceput sau cei care îl critică i-au adus ceva în plus sau în minus lui Ciprian.

Din reacţiile voastre am putut desprinde doar că el este perceput de publicul larg cu totul diferit faţă de primul clip.


sursa : 1doi3.ro

Alone in the World !



Sunt satul de toate prostiile care se intampla in jurul meu . Orice le-as spune nu m-ar intelege parca as fii eu nebunul si restu cei normali :D ! Nu mai inteleg absolut nimic , de ce trebuie sa fie mereu asa ?!


andyszekely.ro