joi, 16 decembrie 2010

Nick Kamarera & Mike Diamondz - Thailanda (Official VIDEO) HD



sau


No Artists No Tracks - Say Bye (Official VIDEO) HD



sau


Inna face reclama la Internet Explorer 9

n motiv pentru a descarca Internet Explorer 9 - filmezi alaturi de Inna! http://bit.ly/ebmkaE

vin fiert cu mere

Vin fiert

Ce bun e in serile friguroase! Dar se poate fierbe si vin alb. Nu conteaza cum e vinul, sec sau dulce, nici calitatea lui foarte mult, puteti folosi un vin ieftin, varsat. Teoretic, ar merge un vin fructat, gen Merlot, dar eu n-am prea simtit diferenta orice vin am fiert zambet

Condimentele care se adauga in vin le puteti gasi si in magazine. Am pus o poza cu ce am folosit eu pana acum: in stanga e un condiment de la magazinul de ceaiuri Demmers Teehaus (13 lei pachetul de 100gr) si in dreapta unul de la Fuchs, il gasiti in orice magazin la raionul condimente, nu e scump (cam 2-3 lei pachetul pentru 1.5 l vin).

Ingrediente

1 sticla 750 ml vin rosu sau alb
3 linguri zahar
3 mere mici
1 portocala

Condimente vin fiert
10 cuisoare
10 boabe piper negru
2 boabe nucsoara
3 boabe cardamom
1 steluta anason
1/2 lingurita coriandru
1 baton scortisoara de 10 cm

Portii: 3 cani

Preparare

  1. Pregatiti amestecul de condimente pentru vin sau folositi un amestec gata cumparat.
  2. Am scos cotorul de la mere pentru a le felia mai usor, folosind instrumentul special pentru acest lucru. Taiati merele si portocala felii.
  3. Am pus vinul cu zaharul intr-o oala cu fund gros si am pus pe foc mediu sa se incalzeasca.
  4. Am pus si condimentele intr-o tigaie si le-am incalzit pe foc mediu pana am simtit mirosul lor. Nu trebuie prajite! Cum simtiti ca incep sa degaje miros le aruncati in vin.
  5. Lasati vinul cu arome sa se incalzesca pana vedeti pe marginea oalei ca se formeaza mici bule, cam 5 minute.
    * vinul nu trebuie sa fiarba in timpul prepararii, se va evapora alcoolul
  6. Adaugati feliile de fructe, puneti un capac si lasati alte 5 minute pe foc, dar cu capac de data asta sa nu se evapore tot alcoolul.
  7. Puneti in cani printr-o strecuratoare. Asezati in cani si cateva felii din fructele fierte. Decorati cu felii de portocala proaspete si batoane de scortisoara. Serviti fierbinte!
    * puteti adauga zahar in pahare daca nu e suficient de dulce; e mai bine asa, fiecare isi indulceste vinul dupa propriul gust!
    ** restul fructelor fierte in vin se manaca la sfarsit, sunt tare bune, nu le aruncati.

Vin fiert cu scortisoara

Va oferim ceva care nu a lasat niciodata pe cineva rece sau racit si anume vin fiert cu scortisoara. La petreceri, la un taiat de porc, la patinaj, pe strada, intr-un local sau acasa, acest vin fiert cu scortisoara este ceva care nu se refuza. Puterile tamaduitoare si relaxante ale acestui vin fiert cu scortisoara, plin de arome te cuceresc prin invaluire si sunt de necontestat.

Ingrediente

1 litru de vin rosu
1 portocala
1 mar
1 baton de scortisoara
zahar

Mod de preparare

Se pune vinul la fiert cu portocala decojita si feliata, cu marul feliat cu batonul de scortisoara si cu zaharul, se fierb aproximativ 2 minute.

Next level cu dj Optick !

Dj Optick - Nextlevel - Vibe Fm Romania - 09.12.2010 Dj Optick LIVE & Madskillz by djoptick

VIBERS' CHOICE AWARDS

VIBERS' CHOICE AWARDS - tu decizi care au fost cele mai tari show-uri, cei mai buni DJs si cele mai smechere piese din 2010 la VibeFM! Avem si un premiu asa ca dati navala ;)

S-a mai incheiat un an plin de petreceri, muzica buna, prieteni, dat pe net, semeseuri si alte lucruri specifice unui viber de soi. A venit momentul sa decidem impreuna care sunt cele mai tari show-uri, cei mai smecheri DJs si cele mai ascultate piese de la VibeFM. Foloseste-ti contul de pe vibefm.ro (trebuie sa fii inregistrat ca sa votezi) si voteaza Vibers' Choice Awards pana pe 30.12.2010.

Pe 31.12 vom afisa rezultatele Vibers' Choice Awards iar unul dintre cei care voteaza va castiga si un super mp3 player cu radio incorporat Sony.

3....2....1 LET'S VOTE!!!

Consulta AICI regulamentul concursului.


  • Cel mai bun show strain de pe VibeFM

  • Cel mai bun show romanesc de pe VibeFM

  • Cel mai bun DJ roman

  • Cel mai bun DJ strain

  • Cel mai tare set de la Liberty Parade

  • Cea mai buna piesa difuzata de Vibe FM in 2010


andyszekely.ro