marți, 14 decembrie 2010

Duck Sauce - Barbra Streisand Official Video

Carl Cox isi reinventeaza sound-ul intr-un album nou

Conform Data Transmission, viitorul album al gigantului techno, britanicul Carl Cox, va fi lansat la jumatatea anului 2011 si va oferi chestii noi, elemente din dubstep si drum'n'bass.

Carl Cox isi reinventeaza sound-ul intr-un album nou

"E vorba despre mine, care fac muzica pentru clubberi. Fiecare productie trebuie sa fie perfecta. Am tot testat, am remixat tot, pentru a fi sigur ca se vor potrivi perfect cu ceea ce se intampla pe scena dance in acest moment", a declarat Cox.

Albumul, care deocamdata nu are un nume, a fost inregistrat in ultimul an in studio-ul lui Cox sin Australia, alaturi de partenerii sai, Josh Abrahams & David Carbone. Acest LP apare la 6 ani dupa masivul succes "Second Sign".


"
E o perioada destul de lunga, dar chiar nu am avut timp pentru a lucra in studio. Cand pregatesc un album am nevoie de timp, inspiratie, timp. Imediat ce am incheiat cu rezidenta de vara din Space, am decis sa ma "inchid" in studio si sa-mi termin albumul", a continuat celebrul DJ.

Primul extras pe single va fi lansat in primavara cu Intec Digital. "Este un album complet, diferit, e cel mai inovator material din cariera mea. Mi-a lipsit foarte mult munca de productie si abia astept momentul lansarii oficiale, mai ales ca va iesi cu Intec, proiectul meu de suflet", a incheiat Carl Cox. sursa : www.vibefm.ro

Ruby face cadou iPod-uri de Crăciun!

Artista Ruby face pe Moş Crăciun! Astfel, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ruby îţi aduce cele mai frumoase cadouri! Şi anume trei iPod-uri! Ce trebuie să faci să le câştigi?

Nimic mai simplu, decât să intri pe profilul ei de Facebook, www.facebook.com/Ruby să uploadezi o poză care să reprezinte spiritul Crăciunului pentru tine şi apoi să-ţi pui prietenii să dea “Like"-uri la poză!

Cine are cele mai multe “like"-uri până pe 25 decembrie, câştigă în ordinea clasării unul dintre cele 3 iPod-uri! Mult succes! :)



andyszekely.ro