joi, 19 mai 2011

Serialul care vrea sa copieze AVATAR: efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV in cel mai tare show marca Spielberg

Pentru ca americanii copiaza tot ce este de succes, peste cateva luni se pregateste lansarea unuia dintre cele mai ambitioase seriale din istorie.
Serialul care vrea sa copieze AVATAR: efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV in cel mai tare show marca Spielberg!

Terra Nova este unul din serialele de televiziune cele mai ambitiose produse vreodata folosind technologie de ultima ora si efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV. Serialul va crea universul din Avatar combinat cu Jurassic Park in care o colonie de oameni are sarcina de a reconstrui civilizatia.


Serialul produs de Steven Spielberg pentru postul TV Fox a fost gandit initial pentru a fi lansat in mai, insa data sa a fost mutata pentru septembrie ( va fi difuzat in fiecare luni).


Cu un buget urias pentru un serial TV, se apropie de 70 de milioane de dolari doar primul sezon care cuprinde 13 episoade, filmul spune povestea incredibila a calatoriei unei familii obisnuite in timpurile preistorice pentru a salva rasa umana. In anul 2149 planeta este pe moarte. Cand oamenii de stiinta de la un accelerator de particule descopera o modalitate de a calatori in timp, (cu 85 de milioane de ani in urma) se naste proiectul ambitios de a reconstrui civilizatia umana.


Doar episodul pilot a costat 20 de milioane de dolari scrie Entertainment Weekly.

Fox va mai lansa din toamna serialele Alcatraz si New Girl.

Vezi aici trailer


he Adventures of TINTIN Movie Online

Fiecare roman va avea avatarul sau. Vezi planurile SF ale statului

internet

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Valerian Vreme, a declarat ca orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Cu ea, vom putea accesa aplicatiile dezvoltate de institutiile statului, de anul viitor.

Valerian Vreme a facut aceste declaratii la Targu Mures, la o conferinta a Asociatiei Municipiilor din Romania, unde le-a prezentat primarilor o serie de proiecte dezvoltate de Ministerul Comunicatiilor. Institutia este in acest moment ocupata cu dezvoltarea unor strategii si planuri pentru a respecta "Agenda Digitala Europa 2020" la care a aderat.

"In faza de proiectare si foarte important pentru alfabetizarea Romaniei este proiectul managementului identitatii", a spus Vreme, citat de Mediafax.

Ministrul a sustinut ca proiectul respectiv - care va folosi o platforma software finantata din fonduri europene, operationala in circa un an - presupune ca orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate, pentru aplicatiile dezvoltate de institutiile statului.

Sfârşitul lumii vine în România duminică, la 4 dimineaţa

Previziunile privind sfârşitul lumii ţin din nou capul de afiş al ziarelor, după ce un predicator din SUA a anunţat că apocalipsa va avea loc sâmbătă, pe 21 mai, în jurul orei 18, ora Americii, în timp ce în România aceasta ar fi duminică, 22 septembrie, ora 4 dimineaţa.

Harold Camping e un predicator din Oakland, California care e absolut sigur de a doua venire pe lume a Mântuitorului, în urma căreia doar 2% dintre oameni vor ajunge în rai, iar ceilalţi vor arde în focurile iadului.

Deşi pare un alt vizionar care prevesteşte sfârşitul lumii, predicatorul este luat în seamă de mulţi oameni, mai ales că îşi argumentează teoriile pe studiul Bibliei.

După 70 de ani de studiu al Bibliei, Harold Camping declară că a dezvoltat un sistem care foloseşte matematica pentru a descifra profeţiile ascunse în ea. El a calculat data de 21 mai, pentru că atunci se împlinesc exact 722.500 de zile de la 1 aprilie 33, ziua şi anul în care se crede ca a fost crucificat Iisus. Iar numărul 722.500 este important pentru că se obţine multiplicând numerele sfinte 5, 10 şi 17.

Astfel, conform predicatorului, apocalipsa va avea loc pe 21 mai, ora 18 în America (22 mai , ora 4 dimineaţa în România), potrivit Stirileprotv.ro.

Sfârşitul lumii vine în România duminică, la 4 dimineaţa

Watch Full Interview: You Talk to Endeavour With Mark Kelly and Shuttle Crew

De ce isi bat barbatii romani nevestele. Partea 1

De prin lume adunate ... !

ROA ( Rise Of Artificial ) - Natiune De Emsii

andyszekely.ro