joi, 19 mai 2011

Serialul care vrea sa copieze AVATAR: efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV in cel mai tare show marca Spielberg

Pentru ca americanii copiaza tot ce este de succes, peste cateva luni se pregateste lansarea unuia dintre cele mai ambitioase seriale din istorie.
Serialul care vrea sa copieze AVATAR: efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV in cel mai tare show marca Spielberg!

Terra Nova este unul din serialele de televiziune cele mai ambitiose produse vreodata folosind technologie de ultima ora si efecte vizuale uimitoare pentru standardele TV. Serialul va crea universul din Avatar combinat cu Jurassic Park in care o colonie de oameni are sarcina de a reconstrui civilizatia.


Serialul produs de Steven Spielberg pentru postul TV Fox a fost gandit initial pentru a fi lansat in mai, insa data sa a fost mutata pentru septembrie ( va fi difuzat in fiecare luni).


Cu un buget urias pentru un serial TV, se apropie de 70 de milioane de dolari doar primul sezon care cuprinde 13 episoade, filmul spune povestea incredibila a calatoriei unei familii obisnuite in timpurile preistorice pentru a salva rasa umana. In anul 2149 planeta este pe moarte. Cand oamenii de stiinta de la un accelerator de particule descopera o modalitate de a calatori in timp, (cu 85 de milioane de ani in urma) se naste proiectul ambitios de a reconstrui civilizatia umana.


Doar episodul pilot a costat 20 de milioane de dolari scrie Entertainment Weekly.

Fox va mai lansa din toamna serialele Alcatraz si New Girl.

Vezi aici trailer


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro