sâmbătă, 21 mai 2011

Ora 6 a sosit, sfarsitul lumii n-a venit. Ce "sanse" mai are Apocalipsa

Este trecut de ora 19 si suntem bine-mersi, ceea ce inseamna ca Harol Campling, pastorul american care dadea ca sigura Apocalipsa pe 21 mai 201, la 6 seara, a mai gresit o predictie.



Sa nu ne grabim, ar spune unii, pentru ca exista mai multe variante, in functie de fusul orar, in care am putea fi chemati la Judecata de Apoi. Toata aceasta teorie, care a isterizat o parte dintre pamanteni, a fost subiect de glume, dar si de dezbatere printre romani.

Pastorul american a prezis un cutremur-gigant, cum nu s-a mai simtit pana acum, care va face inconjurul lumii si va rade omenirea de pe fata pamantului. La fix 7000 de ani de la Potopul Biblic. O avea, n-o avea dreptate, ceva-ceva se intampla pe Pamant, simt si romanii.

Intr-o prima instanta pastorul a prezis ca Apocalipsa va avea loc la ora 6 seara, ora locala oriunde ne-am afla. Insa in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Rusia si chiar Romania ora 18 a trecut deja si simplul fapt ca sunteti la calculator, urmarind acest material, ne spune ca predictia nu s-a adeverit.

Exista insa si varianta B, potrivit careia Apocalipsa urmeaza sa aiba loc la ora 6 seara, ora Americii. Adica undeva intre 2 si 6 dimineata ora noastra, in functie de coasta.

Patriarhia Romana refuza sa comenteze speculatiile legate sfarsitul lumii. Astazi, unul dintre cei mai importanti conducatori ai Bisericii Ortodoxe Grecesti le-a vorbit, printre altele, credinciosilor adunati pe dealul Mitropoliei, in Bucuresti, si despre Apocalipsa.

Posterele uriase care anunta 21 mai 2011 drept ziua sfarsitului lumii au impanzit orase din intreaga planeta, inclusiv de la noi. Cine se uita cu atentie observa insa ca este vorba despre o reclama la un post de radio. O afacere estimata la 120 de milioane de dolari.

andyszekely.ro