luni, 5 decembrie 2011

Exista oare cel mai bun prieten ?

Am avut de multe ori ocazia sa am un cel mai bun prieten. De multe ori, ma gandesc la cel mai bun prieten al meu si nu stiu care din ei poate fi, pentru ca ma inteleg la fel de bine cu toti. Sa zicem ca unul din ei fara sa-mi dau seama a fost cel mai bun prieten, dar sincer cred ca au fost prea multe dezamagiri din partea lui.
Sa nu deviez de la subiect, asa cum spuneam, nu stiu daca in situatia mea pot numi pe unul din prietenii mei, ca fiind “cel mai bun”. Spre exemplu, daca eu ma duc in oras, si nu vreau sa ies singur, nu pot sa ies doar cu unul, pentru ca nu ma simt eu bine, odata ce sunt prieten cu mai multi, cu care sa zic ma inteleg, mi se pare normal sa-i chem pe toti. Eu unul asa gandesc, si nu-mi place ideea de cel mai bun prieten.
Eu cred ca trebuie sa ai incredere in toti, fiecare in parte ascunde ceva, si de la fiecare ai cate ceva de invatat. Daca cumva te dezamageste acel, “cel mai bun” prieten, poti sa apelezi si la ceilalti, cu aceeasi increde, pentru ca te poti baza pe el, pentru ca il cunosti de atata timp, si e ca si cum ar fi cel mai bun prieten.
andyszekely.ro