luni, 1 august 2011

Cum au ajuns extraterestrii sa confirme teoria mayasilor despre Sfarsitul Lumii

planeta nibiru

Exista peste doua milioane de site-uri care scriu despre tot felul de teorii ce au ca ultim element sfarsitul apocaliptic al planetei. Cea mai noua dintre ele este aceea potrivit careia Pamantul va fi distrus de planeta Nibiru.

Fox News: Oamenii care aduc argumente in sprijinul acestei teorii spun ca planeta Nibiru se alfla la marginea sistemului nostru solar, insa se va desprinde de axa ei si va distruge Pamantul, in 2012 sau chiar la sfarsitul acestui an.

Astronomul NASA, David Morrison, spune ca a fost socat de fenomenul Apocalipsei: "Nu trece zi fara sa citesc sau sa primesc mesaje de la oameni care se gandesc sa isi ia viata pentru ca le este teama de un sfarsit iminent".

De unde a pornit acest nou val de isterie?

Aceasta idee a aparut pentru prima data in 1995, iar Nancy Lieder a fost cea care i-a "dat viata". Femeia pretinde ca ar putea sa vorbeasca cu extraterestrii din sistemul stelar Zeta Reticuli, care ii trimit mesaje. Pe site-ul ei, femeia a scris ca a fost avertizata ca planeta va avea un sfarsit apocaliptic.

Desi initial dezastrul a fost programat pentru anul 2003, adeptii acestei teorii au reinnoit data si considera ca anul 2012 va fi cel in care omenirea isi va gasi sfarsitul.

Pentru ca isteria sa fie si mai mare, s-a observat ca aceasta previziune coincide cu cea lasata de calendarul mayas. Si se pare ca aceasta planeta - Nibiru - ar fi fost descrisa de sumerieni ca fiind a 12-a planeta din sistemul nostru solar.

Pentru ca subiectul este unul fierbinte, unii s-au gandit sa faca bani frumosi de pe urma lui, asa ca s-au apucat sa scrie carti pe aceasta tema.

Zecharia Sitchin, un scriitor, a publicat o carte intitulata "A douasprezecea planeta" - un succes fara precedent in domeniu, care s-a vandut in milioane de exemplare, fiind tradusa in 25 de limbi.

Potrivit acestui scriitor, oamenii s-ar fi nascut pe aceasta planeta si ar fi plecat sa colonizeze si celelalte planete din sistemul solar.

NASA linisteste populatia

Astronomul Morrison este de parere ca, daca am fi intr-un asemenea pericol, aceasta stire ar fi lansata in intreaga mass-media, nu doar pe unele site-uri, mai mult sau mai putin indoielnice. El spune ca nici cei care au lansat ipoteza nu cred in ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu