joi, 6 ianuarie 2011

Tot mai multe cupluri isi spun adio pe Facebook! Ti se pare normal?

Tot mai multe cupluri isi spun adio pe Facebook! Ti se pare normal?

Tot mai multe cupluri isi spun adio pe Facebook! Ti se pare normal?

Un sondaj realizat de creatorii aplicatiei “Are you Interested?”, care te ajuta sa-ti gasesti perechea prin intermediul Facebook, a relevat faptul ca tot mai multi utilizatori ai retelei de socializare se despart prin intermediul acesteia.

Conform studiului, publicat de “The Inquisitr” si realizat cu ajutorul a 1000 de utilizatori Facebook, - 70% barbati si 30% femei -, mesajele care se trimit prin intermediul retelei sociale pentru a rupe o relatie sunt la mare moda, gata sa le surclaseze pe cele traditioanale deja trimise prin e-mail sau sms.

Printre concluziile la care au ajuns autorii sondajului, se desprinde aceea ca 25% dintre cei chestionati au citit pe profilul perechii lor un mesaj prin care se anunta
destramarea relatiiei lor de iubire, fara niciun avertisment prealabil.

21% dintre cei chestionati au marturisit ca nu au nicio problema sa comunice perechii sentimentale ca a rupt-o cu ea schimband
status-ul sentimental. De altfel, se foloseste foarte des status-ul pentru a comunica intentiile in ceea ce priveste relatia.

Oricat de greu ti-ar fi sa te desparti de cineva, parca tot o discutie face to face ar reusi sa faca destramarea unei relatii mai suportabila. Tu cum crezi ca este mai bine sa te desparti de cineva? Prin intermediul caror mijloace?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro