duminică, 2 ianuarie 2011

5 job-uri bizare, despre care nu ai fi crezut ca exista! FOTOsi VIDEO

5 job-uri bizare, despre care nu ai fi crezut ca exista! FOTOsi VIDEO
5 job-uri bizare, despre care nu ai fi crezut ca exista! FOTOsi VIDEO

Oricat de incredibil ar parea, in lume exista unele job-uri la care nu te-ai fi gandit niciodata, iar pe unele dintre ele, cum ar fi evaluator de flatulatii (“vanturi”), cu siguranta nu ti-ai dori sa le practici.

Evaluator de prostituate profesioniste
In unele tari a aparut acest job, ocazional, care consta in testarea fetelor care vor sa lucreze ca escorte VIP, de fapt, ca prostituate de lux profesioniste.

Dupa interviuri, testare psihologica si sesiune foto, fetele sunt testate si in privinta felului cum se descurca in timpul unei partide de sex. Adica un barbat intretine relatii sexual cu toate candidatele, pe rand, si isi da avizul daca sunt bune sau nu sa presteze.


Impingator de calatori la metrou

Liniile de metrou din Tokyo sunt celebre pentru modul in care sunt umplute pana la refuz trenurile la orele de varf - dimineata si seara. Pentru aceasta exista “train pusher” - oshiya, care ii imping pe calatori in trenuri, astfel incat sa ocupe fiecare centimetru liber.

Evaluator de paturi de lux pentru hoteluri

Hotelurile de lux au grija atunci cand achizitioneaza mobilier nou sa il testeze. In acest scop, angajeaza pe cineva care sa le testeze paturile. Persoana respectiva trebuie sa doarma in paturile din hotel timp de o luna, iar in urma acestei testari se realizaeaza un “studiu de somn”, in care se releva calitatile sau defectele paturilor respective.

Evaluator de marijuana

Job-ul consta in testarea marijuanei din punct de vedere medical, pentru a fi folosita in mai multe aplicatii in medicina si biotehnologie.

Evaluator de flatulatii (“vanturi”)

Evaluatorii de mirosuri sunt o prezenta comuna in laboratoarele de cercetare ale companiilor producatoare de apa de gura. In aceste situatii persoanele folosite in experiment sulfa puternic in fata evaluatorilor de mirosuri pentru a se testa eficienta apei de gura.

Toate bune si frumos sau nu mirositoare, insa un gastroenterolog din Minneapolis a avu ideea sa evalueze cat de nociv este mirosul de partzuri. Saisprezece subiecti sanatosi s-au oferit voluntari, au mancat fasole si au flatulat in niste tuburi care au fost imediat inchise ermetic si duse la testat.


Evaluatorii au mirosit continutul, si-au schimonosit fetele, si li s-au intors stomacurile pe dos, insa concluzia a fost data de analiza chimica: componenta cea mai urat mirositoare a unui “vant” este data de hidrogenul sulfurat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu