joi, 11 octombrie 2012

Proiect de arta industriala Miru Kim



Pentru a demonstra ca arta nu are limite, tanara artista Miru Kim a decis sa traiasca, timp de 104 ore, goala, cu doi porci, in cadrul unui "proiect de arta industriala".

Fosta studenta la medicina, Miru participa la acest proiect inedit, desfasurat timp de patru zile la Muzeul de Arta din Miami.


Vizitatorii o pot vedea cum traieste, goala pusca, impreuna cu animalele.


Artista, in varsta de 30 de ani, recunoaste ca a avut probleme psihice in trecut, ea suferind de tulburari obsesiv-compulsive, in copilarie, scrie The Daily Mail .


"Mirosul porcilor este foarte puternic si are aproape acelasi nivel de toxicitate cum se intampla in mediile cu o industrie concentrata", a afirmat ea, pentru The Huffington Post.




Miru Kim, fiica unui filosof coreean, si-a castigat faima pozand goala in locuri ciudate, cum ar fi pe acoperisuri, in fabrici parasite, tunele sau pe poduri.




Ea sustine ca activitatea artistica o ajuta sa scape de propriile frici. "Frica de intuneric, frica de pericol, frica de murdarie, toate aceste lucruri pot fi eliminate cu ajutorul artei", sustine femeia.




"Pielea este numai un invelis care protejeaza sufletul, sau o membrana care permite un schimb intre exteriorul si interiorul corpului", spune Miru Kim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro