vineri, 29 iulie 2011

Detalii de acces la Liberty Parade 2011


Caravana suna adunarea la Olimp, la ora 16:00, unde, in cele trei camioane ce vor merge catre Liberty Parade Arena vor mixa: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander; DJ DARK, Mahony, Proof si Rhadow.

Fanii LIBERTY PARADE sunt asteptati la o noapte nebuna de dans pe cele mai tari vibratii si ritmuri electronice sambata seara, la LIBERTY PARADE ARENA, locatia special amenajata de pe plaja dintre Venus si Saturn. Sunt pregatiti sa electrizeze publicul: Vali BARBULESCU, DJ Optick, Vika JIGULINA, Raoul RUSSU, Christian GREEN, NTFO, ALLEN, Liviu Hodor si DJ Andi – Request 629, Adrian EFTIMIE. LIBERTY PARADE il are ca invitat special in acest an pe SHARAM.

Gazda evenimentului este Vali Barbulescu.

INTRAREA ESTE LIBERA IN INCINTA ARENEI SI PERMISA DOAR PERSOANELOR CARE AU IMPLINIT 18 ANI!

Arena Liberty Parade 2011 dispune de o noua asezare ce aduce un plus de spatiu pentru fanii evenimentului. Astfel, scena va fi amplasata perpedincular pe plaja, având marea in partea dreapta, in partea stânga fiind drumul de acces dintre statiunile Venus si Saturn.

Accesul in arena si iesirea din acest spatiu se vor face DOAR pe la portile marcate – potrivit indicatiilor din locatie!

REGULI IN INCINTA ARENEI:

SECURITATE
Echipele speciale se vor ocupa de siguranta participantilor, pe parcursul intregului eveniment. Toate instructunile date de agentii de paza si de organizatori trebuie respectate intocmai.

CONTROL CORPORAL
ESTE INTERZIS accesul cu: obiecte contondente, droguri, obiecte din sticla sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase.

Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment oricarei persoane care are asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus, indiferent daca face parte din echipa de organizare sau din public.

NU TOLERAM DROGURILE!
Liberty Parade este un eveniment muzical de calitate superioara, asa ca publicul se simte “high” pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, orice alt „supliment” ilegal fiind interzis. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri: persoanele ce au asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi retinute imediat, potrivit legii, si nu vor participa la eveniment, ci la ancheta.

PRIMUL AJUTOR
Echipa care se va ocupa de “Primul Ajutor” va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului “Liberty Prade”. Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intâmpina orice probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.

SFATURI PENTRU UN PARTY REUSIT: Veselie, hidratare, prietenie, energie!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu