duminică, 5 iunie 2011

ROboTIFFarea

RObotzi + TIFF = LAV si SEXY TIME si “Vreau sa ma duc in Cluj la proiectie”! Suna bine? Nu trebuie sa va hotarati acum, aveti tot weekendul sa gasiti o solutie pentru a fi marti de la ora 21:30 la TIFF Meeting Point (in curtea Muzeului de Arta din Cluj-Napoca), unde vor fi proiectate toate episodele. Vom fi si noi acolo, prezenti la datorie, sa schimbam o vorba, sa va raspundem la intrebari si sa radem impreuna de legendarul MO si epicool F.O.C.A.

Dupa proiectie va invitam la un party RObotic care va avea loc in Obsession (za clab) incepand cu ora 23:00, cu intrare gratuita pentru primii 1500 de oameni – PARCIIII!. Be there or be square! (adica fiti acolo sau fiti patratzi) In cadrul acestui chef vom difuza in premiera una sau mai multe piese de pe albumul RObotzi – Best of Greatest Hits Ever “care o sa apara, undeva in vara”. Ocazie ideala de “bumtzi, bumtzi” si “be gu mine” (ma rog, cu noi…sau cu voi intre voi).

Also – important de notat e ca pe marti, la proiectie, se vor da afise si stickere moca (mai gratis decat gratuitul) cu MO si F.O.C.A. (in limita stocului disponibil) si Steaua CM. Vezi mai jos un mokup de afis + sticker (in realitate sunt imense si placate cu aur roz… nu, fara aur roz).

Ne vedem acolo!

Mai multe detalii legate de TIFF gasiti pe tiff.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro