joi, 14 aprilie 2011

FBI: Extraterestrii exista - EDITIE SPECIALA Crime Time Live Show! VEZI INREGISTRAREA

Imaginile si documentele facute publice recent de FBI par sa confirme teoria ca nu suntem singuri in Univers. Insa nici macar acest nou argument nu a convins pe toata lumea. Despre cat de reale sunt materialele din cazul Roswell s-a discutat in editia de marti a emisiunii CrimeTime Live Show, prezentata de Elena Lasconi. Invitat a fost ufologul Dan Farcas.

Dezvaluirile facute in celebrul "caz Roswell" pun planeta pe jar. Pe de o parte, ufologii rasufla usurati si spun ca dupa 60 de ani de negare avem in sfarsit dovezi ca fiinte din alte galaxii au ajuns pe Terra.

Exista insa si alte pareri. Presedintele Agentiei Spatiale Romane sustine ca OZN-urile declasificate de americani erau de fapt niste obiecte ale armatei care faceau parte dintr-un experiment secret.

In documentele FBI datate 1950, un agent vorbeste despre "trei asa-numite farfurii zburatoare" care au fost recuperate in statul New Mexico. OZN-urile sunt descrise ca avand "forma circulara, cu un diametru de aproximativ 15 metri". Mai mult, aflam ca "in fiecare dintre ele se aflau trei corpuri de forma umana si 90 de cm inaltime, imbracate in haine dintr-o tesatura metalica, fina".

Actele scoase abia acum la lumina vin sa lamureasca speculatiile vremii conform carora guvernul american ar fi incercat sa musamalizeze incidentul din 1947, cand un OZN ar fi cazut in desert, langa o baza militara din statul New Mexico. Supozitiile mergeau chiar mai departe: militarii americani ar fi efectuat autopsiile extraterestrilor aflati la bord.

Alti specialisti sustin insa ca dezvaluirea FBI nu face decat sa confirme ceea ce Armata Americana a sustinut intr-un raport inca din 1997. OZN-urile erau de fapt niste obiecte ale armatei si faceau parte dintr-un experiment secret de detectare a unei posibile explozii nucleare.

Obiectele in forma de farfurie erau transportate cu balonul si de aici confuzia. Iar In interiorul fiecarei "farfurii" erau manechine, care sa simuleze pilotii. Asta nu inseamna totusi ca suntem singuri in Univers.

Dar cum ramane cu episodul Timmensdorfer din Germania unde, in apropierea Marii Baltice, in 1961, a fost descoperita o farfurie zburatoare cu un diametru de 30 de metri. In interior au fost descoperite corpurile a 12 extraterestri gri la culoare si de mici dimensiuni.

Aduceau cu niste clone pentru ca la autopsie s-a aflat ca nu aveau aparat digestiv si eliminator.

In ceea ce priveste episodul ''Roswell'', in 1978 maiorul Jesse Marcel, unul dintre militarii implicati in recuperarea fragmentelor, a declarat ca apartinusera cu siguranta unui obiect extraterestru. A fost numai inceputul unei avalanse de marturii legate de alte 11 incidente asemanatoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro