marți, 22 martie 2011

Top 10 locuri in care ai sanse sa faci sex

  1. In cluburile de house – locul sacru de destrabalare a pitipoancelor, care vor face dragoste cu tine in schimbul unui cocktail. In aceste locuri minunate in care iubirea e pretutindeni, este oricum atat de aglomerat incat n-o sa te vada nimeni. Si daca nu e, atunci in baia fetelor e sigur destula atmosfera pentru sex.
  2. In camin – La tine, la ea sau la oricine altceva in camera. Defapt, cred ca pentru asta s-au inventat caminele studentesti. Cercetarile demonstreaza faptul ca fiecare pat din camin a gazduit cel putin un milion de futaiuri.
  3. La mare – Nisipul e moale si cald… atata doar, ca s-ar putea sa-ti intre in c*r. In rest, atmosfera e numa’ buna pentru corceala. Gagicile-s dezbracate, soarele-i pe cer, toate bune. Ce-are daca esti in public? Sunt multi care fac aceeasi chestie si e ok, daca o faci cu femeie. (Adica daca nu e gay sex, respectiv laba)
  4. La chefuri – Pan la urma, pentru asta se organizeaza chefurile. Cauti o camera libera… sau daca nu, o baie, un dulap, un hol, o camara, un balcon, o bucatarie etc si te descurci.
  5. La padure – Fie ca esti pe iarba, sub cerul liber, sau intr-un modest boschet, ai sanse mari sa futi in padure. Trebuie doar sa te feresti de ursi si de ciuperci.
  6. In buda – Publica, in bar, in club, in cafenea, oriunde gasesti liber si nu miroase a caca. Partea buna e ca toate cladirile au buda publica (mai putin bisericile, acolo inca n-am vazut), asa ca poti sa faci sex oriunde te apuca iubitu.
  7. In cort - De ce credeti ca s-au inventat corturile? E ca un fel de camera de sex pe care poti s-o duci cu tine oriunde. La munte, la mare, in oras, in mall …. Pui cortu si iti vezi de treaba, ai intimitate maxima. N-o sa intre nimeni sa te intrebe ce faci acolo.
  8. In cimitir – Poate ca o piatra de mormant nu-i tocmai moale… sau poate ca te vei simti intimidat de cruce… dar poti gasi oricand o cripta deschisa, unde te poti iubi la lumina lumanarilor. Nu te va deranja nimeni, poate doar ceva suflete evadate.
  9. Oriunde e intuneric – diverse ganguri, curti, garaje, scari de bloc unde e intuneric si nu e nimeni altcineva. Daca totusi vine vreo baba cu bota la voi, iti recomandam sa fugi.
  10. In masina – sau daca n-ai masina, in autobuz. Vezi tu, te descurci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro