vineri, 18 martie 2011

Dupa 15 ani de cariera, trupa Faithless se destrama


Turneul pe care membrii formatiei Faithless il sustin in aceasta perioada s-a transformat intr-un cadou de adio pentru fani. Grupul se va desparti, punand punct unei cariere de 15 ani.
Trupa pe care am avut ocazia sa o vedem si in Romania, in anul 2007, dar si in 2010 a decis sa isi incheie activitatea, spre dezamagirea fanilor. Motivul nu a fost facut public, dar se pare ca artistii au vrut sa o ia fiecare pe un alt drum. Vocalul Maxi Jazz spunea: “A sosit timpul sa incheiem aceasta carte si sa ne intoarcem la bibiloteca”.
Am trait, alaturi de voi, cea mai frumoasa, epica si emotionanta experienta de viata”, le-a spus el admiratorilor, “insa – in mod natural – oamenii se maturizeaza si merg mai departe, lasa in urma lucrurile din tinerete”.

Si, tragand linie, trupa Faithless are ce lasa in urma: Maxi Jazz, Sister Bliss si Rollo au lansat sase albume de studio, ultimul fiind “The Dance” din 2010. Materialele lor s-au vandut in peste 12 milioane de unitati. Printre hit-urile lor, cele mai celebre sunt “God Is A Dj”, “We Come 1” si “Insomnia”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro