duminică, 26 decembrie 2010

Unde iti petreci Revelionul??

Se apropia perioada sarbatorilor de iarna, iar multi dintre voi v-ati intrebat unde sa va petreceti Revelionul 2010. Daca sunteti in pana de idei, atunci cititi mai jos despre cateva locuri exceptionale in care merita petrecuta aceasta trecere dintre ani.


Majoritatea veti dori sa petreceti Revelionul in afara Romaniei, dar din cauza crizei veti ramane pe plaiurile mioritice, asadar sa cautam cateva locatii din cadrul Romaniei. Cele mai importante locuri in care veti putea trece in noul an sunt: Baile Felix, Techirghiol, Brasov si imprejurimi, Baile Tusnad, Mamaia, Delta Dunarii, Sibiu, Vatra Dornei etc. Aici, in aceste locatii din Romania, preturile difera de la o locatie la alta, fiind cuprinse intre 1290 RON pentru 5 zile, la Gura Humorului, la un hotel de 4 stele beneficiind de o camera dubla, si ajungand la pretul de 14000 RON pentru 8 zile, la Busteni. Perioada de cazare din oferta tuturor locatiilor este incepand cu data de 27 Decembrie 2009 pana pe 5-6 Ianuarie 2010.

Pentru pretentiosii care inca nu au fost afectati de criza sau care pur si simplu si-au facut planuri pentru a-si petrece ultima zi din 2009 in afara Romaniei, ar exista o multitudine de locatii exotice sau mai putin exotice, insa voi trece in revista doar cateva dintre acestea.

Printre orasele foarte maiestoase din Europa in care va puteti petrece aceasta noapte foarte asteptata, se numara Rovaniemi (renumit ca fiind orasul lui Mos Craciun), Viena, Londra, Barcelona, Paris, Lisabona sau Roma. In Europa preturile sunt cuprinse intre 83 si 200 de euro pe noapte.

Daca doriti un Revelion in Orientul Mijlociu, atunci va trebui sa scoateti din buzunar intre 100 si 250 de euro pe noapte. Orasele care va pot oferi un sejur de vis sunt: Dubai, orase din Iordania, Israel, Maroc, Egipt sau Tunisia. La aceleasi preturi gasiti cazare si in America de Nord, de Sud si Latina, precum si in Africa de Sud, Caraibe sau Thailanda.

Mai multe detalii nu va pot oferi pentru ca ar trebui ca acest articol sa se transforme intr-o carte. Pentru mai multe detalii in legatura cu pretul, transportul si cazarea vizitati urmatoarele doua site-uri:

Pentru Revelion in Romania >>click aici<<
Pentru Revelion in afara tarii >>click aici<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu