luni, 29 noiembrie 2010

Fly Project si Panasonic Romania te premiaza cu o super camera video !

Fa-o-n felul tau!


Fly Project si Panasonic Romania te premiaza cu o super camera video !

Te-a inselat? Ti-a dat papucii sau pur si simplu te sufoca? Panasonic Romania si Fly Project iti dau acum posibilitatea sa ii spui ce simti! Intra pe FaceBook, posteaza pe contul oficial Fly Project un filmulet in care ii spui "Goodbye" in felul tau, si poti castiga o super camera video, oferita catre Panasonic Romania!

Ce trebuie sa faci?

Intra pe facebook.com/FLYPROJECTOFFICIAL si dupa ce dai "Like" paginii, incarca un film in care ii spui pe bune ce simti; te enerveaza, ti-a dat papucii sau pur si simplu vrei sa fii liber, spune-i-o verde-n... film si poti castiga o camera video oferita de catre Panasonic Romania si Fly Project.

Daca te-a suparat rau, poti, pe langa filmulet, sa scrii si un text.

Cine castiga?

Castigatorul camerei video oferite de catre Panasonic Romania si Fly Project este cel care strange cele mai multe "Like" pentru filmuletul pe care l-a upload-at!

Asa ca, trimite link-ul cat mai multor prieteni si pune-i la treaba!

Perioada de desfasurare a concursului este 22.11.2010 - 21.12.2010.

Castigatorul va fi anuntat pe pagina oficiala de FaceBook a Fly Project si pe contul personal al concurentului, in data de 23.12.2010.

Daca in termen de 3 zile castigatorul nu raspunde anuntului organizatorului, castigator este desemnat urmatorul filmulet care a strans cele mai multe "Like".

http://www.panasonic.ro/html/ro_RO/index_RO/index.html

Spor si imaginatie!

Avertisment:

Nu vor fi luate in considerare inregistrarile care folosesc un limbaj vulgar, prezinta imagini sau situatii contrare bunelor moravuri, prezinta scene de violenta sau orice comportament care contravine legilor in vigoare.

Fly Project si Panasonic Romania nu isi asuma responsabilitatea asupra continutului inregistrarilor video.

Prin upload-are inregistrarilor, concurentii isi dau implicit acordul pentru prezentarea creatilor video in orice alt mijloc de comunicare publica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro