luni, 18 octombrie 2010

SUC DIN AMESTEC-JUICE


SUC DIN AMESTEC- JUICE

Ca reprezentanti ai inventatorului si a inventiei SUC DIN AMESTEC- JUICE suntem in cautarea de investitori si companii interesate in marketingul, licentierea, cumpararea drepturilor de brevet sau procente din inventie.

Inventia se refera la un suc din amestec tonic cardiac, care are proprietatea de a scadea colesterolul, fapt care previne ingrosarea arterelor.
Analizele au indicat faptul ca amestecul contine peste 40% din cantitatea de polifenoli,50% din cantitatea de flavonoizi si 70% din cantitatea de vitamina C existente in amestec.
Nutritionistii de la British Heart Foundation au declarat: Uleiul din pulpa fructului contine,de asemenea,acizi grasi nesaturati si steroli vegetali care contribuie la reducerea nivelului de colesterol in sange”.


Amestecul contine o cantitate semnificativa de substante antioxidante cheie,care pot ajuta sistemul circulator prin blocarea actiunii colesterolului LDL,numit si “colesterol rau”.
Produsul obtinut are un potential mare in ridicarea gradului de imunitate al organismului uman,in special in situatii de imunitate scazuta,stress,oboseala,raceli ,hepatite,infectii renale,urinare,ale gatului etc.
Mierea care este o componenta a sucului conform inventiei,contine glucide,proteine,substante minerale cat si o gama variata de vitamina,B1,B2,B12,D6,C,etc.si amestecul joaca un rol activ in reglarea metabolismului si ridicarea gradului de imunitate al consumatorului.
Principalele indicatii active ale amestecului se refera la o vasta si aproape incomensurabila potentialitate.
Prin efectele sale curative amestecul ataca peste 50 de efecte principale,avand un aport important in nutritie,metabolism,o incredibila bogatie de nutrienti si substante active:aminoacizi,carbohidrati,etc.
Principalele indicatii generale ale sucului :boli de nutritie si metabolism,ale aparatului digestiv,duodenului,ficatului afectiuni ale intestinului subtire si gros,afectiuni genitale si sexuale,cardiovasculare,boli canceroase si ale sistemului imunitar,ale sistemului nervos central si periferic,afectiuni endocrine,boli de iradiere etc.

Sucul obtinut obtinut este afrodisiac, anabolizant, antiinflamator, antioxidant, antibacterian,, antidepresiv, antiparazitar,antipyeretic,biostimulant,dietetic,etc.

Sucul obtinut se consuma profilactic si inaintea oricarui moment care solicita intens organismul,atat din punct de vedere fizic cat si intelectual.


Avantajele inventiei :

  • contine o cantitate semnificativa de substante antioxidante cheie,care pot ajuta sistemul circulator prin blocarea actiunii colesterolului LDL, numit si “ colesterol rau ”
  • produsul obtinut are un grad mare in ridicarea gradului de imunitate al organismului uman, in special in situatii de imunitate scazuta, stres, oboseala, raceli, hepatite,infectii renale,urinare,ale gatului etc.
  • amestecul nefiind in contact cu aerul nu se oxideaza si isi pastreaza nealterate proprietatile active.
  • produsul are gust si aspect placut.

Urmatoarele desene sunt destinate afisarii caracteristicilor inventiei si nu limiteaza in nici un fel inventia in sine. Este de inteles ca pot exista modificari fara a afecta sfera de aplicare a inventiei.

STATUT : patent pending
sursa http://www.inventatori.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu