duminică, 24 octombrie 2010

Premierele saptamanii 22-29 octombrie

Weekendul asta avem doar doua fime, dar amandoua sunt destul de promitatoare.

Devil (DEMON) este un film pe care multi il asteapta cu nerabdare. Si eu.
Este vorba de thrillerul/horror produs si scris de M. Night Shyamalan care are un titlu mai mult decat sugestiv – Devil. Intr-o zi obisnuita 5 oameni obisnuiti raman blocati intr-un lift. Unul dintre ei insa nu e deloc obisnuit, ci e chiar Diavolul. Nu mi-ar placea sa fiu in liftul ala. In schimb, in sala de cinema sigur am sa fiu.

Devil este regizat de fratii Drew Dowdle si John Erick Dowdle, cei care au facut Quarantine, remake-ul dupa REC. Iar actorii care raman blocati in lift sunt: Chris Messina, Geoffrey Arend, Bojana Novakovic, Logan Marshall-Green si Caroline Dhavernas. Care din ei o fi diavolul?

Sa revedem trailerul:Al doilea film are are premiera saptamana asta este RED/Greu de pensionat o comedie de actiune, despre fosti agenti CIA, actualmente pensionari, care se reunesc si pun mana pe arme pentru a-si ajuta un fost coleg si prieten aflat la ananghie. Va dau un singur motiv serios pentru care sa mergeti sa vedeti filmul-distributia: Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman, Helen Mirren si Mary-Louise Parker.

Filmul este regizat de Robert Schwentke si este inspirat dupa o celebra banda desenata. Cei care nu au vazut inca trailerul, o pot face acum:Cinefilii care vor filme mai “serioase”, pot incerca Festivalul Filmului Rus care are loc in perioada 22-28 octombrie la Cinema Studio si la Cinemateca Eforie, unde vor putea urmari 21 de filme vechi si noi ale unor regizori de referinte precum: Andrei Tarkovski, Andrei Koncealovski, Nikita Mihalkov, Serghei Bondarciuk si Pavel Lunghin.
Programul complet il gasiti aici:
http://www.icr.ro/fest_film_rus_2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu