miercuri, 1 septembrie 2010

Esti combinat la Cartela Vodafone si te crezi tare in discursuri de ieseala? Poti castiga o multime de premii!!! Spune-ti discursul de

Share72


Esti combinat la Cartela Vodafone si te crezi tare in discursuri de ieseala? Poti castiga o multime de premii!!!

Spune-ti discursul de ieseala in direct la Request 629, la numarul de telefon 0372069629 (numar cu tarif normal), sau scrie-ti discursul pe pagina de Facebook a lui Paul Maximus, celebrul autor al lui „Maxim, am spus”, sau pe pagina de facebook Vibe FM.


IMPORTANT:
1. Trebuie sa fii utilizator de Cartela Vodafone pentru a putea fi validat ca si castigator.
2. Pentru participantii care scriu discursurile pe pagina facebook Vibe FM si Paul Maximus: Numele castigatorilor vor fi postate pe cele doua pagini de Facebook (Vibe FM si Paul Maximus). Fiecare castigator trebuie sa sune la numarul de telefon 0372069501, (de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00) pentru a putea fi validat.


Poti sa castigi onoarea de a-ti auzi creatia pe VibeFM, prietenia lui Paul, plus multe premii maxime de la Vodafone in minute, megabytes, tricouri si telefoane Nokia X6.

In fiecare zi la Request 629 poti castiga de la Vodafone 100 de minute in retea daca te inscrii la concurs telefonic, 100 Mb de internet pe mobil daca te inscrii la concurs pe facebook sau 1 tricou – indiferent de modalitatea de inscriere in concurs. Iar la sfarsitul saptamanii, daca te numeri printre castigatorii premiilor zilnice (minute, internet sau tricouri), poti castiga un telefon Nokia X6

In total, punem la bataie 20 de premii in minute, 20 de premii in Mb, 20 de tricouri si 4 telefoane.

Nu stii cum arata un discurs de ieseala? Arunca un ochi peste cele de mai jos:

- Draga Andreea, te sun la aceasta ora tarzie din noapte pentru ca vreau sa-ti schimb viata. Nu, nu ne casatorim. Te iau la o ieseala cu armasarul de discoteca.Ce-i ala? Ala sunt eu. Inchide si pune-ti hainele bune.

- Dragi prieteni, ne-am strans aici, in taxi, in fata acestei discoteci deosebite, pentru a efectua traire de viata. E o onoare sa fiu aici, alaturi de voi. Vreau sa stiti asta acum, pentru ca e posibil ca mai incolo sa nu mai stiu sa vorbesc.

- Andrei, simt ca esti deprimat si ca ai in cap „nu cred ca mai ies in seara asta”. Nu ma face sa te ranesc fizic. Arunca o camasa pe tine si hai la combinatlon.

Castigatorii de la campania "DISCURSURI DE IESEALA" se pot vedea cu un click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

andyszekely.ro